Οκτώβριος 2015

Ροκανίσματα ποδηλάτου. Η μαγική άσκηση που κάνει θαύματα!

Υπάρχουν πολλά και διαφορετικά είδη κοιλιακών ασκήσεων που μπορείτε να εφαρμόσετε για την πλήρη καύση των περιττών κιλών που συσσωρεύονται με τον καιρό γύρω απο τη μέση, το λεγόμενο ''σωσίβιο''. Την μάχη στα σημεία για την αποδοτικότερη δουλειά στο συγκεκριμένο σημείο την κάνουν τα Ροκανίσματα Ποδηλάτου όπως λέγονται τα οποία γυμνάζουν συγχνόνως τους περισσότερους κοιλιακούς μύες απο κάθε άλλη άσκηση. Πως γίνονται είναι πολύ εύκολο.

Ξάπλωσε ανάσκελα στο πάτωμα, με το κάτω μέρος της πλάτης σου να πιέζει το έδαφος.

Φέρε τα χέρια σου πίσω από το κεφάλι.

Tags: 

5 λόγοι που οδηγούν σε αύξηση του βάρους.

Σας έχει τύχει να προσπαθείτε να χάσετε βάρος ακολουθώντας συνεχώς κάποια σκληρή δίαιτα, χωρίς όμως να βλέπετε αποτέλεσμα; Οι λόγοι συνήθως είνα πολύ απλοί, διότι σχεδόν όλοι κάνουμε τα ίδια λάθη.

1. Δεν τρώτε πρωϊνό
Αυτό είναι ίσως το μεγαλύτερο και συχνότερο λάθος που κάνουν όσοι θέλουν να χάσουν βάρος. Παραλείποντας όμως το πρωϊνό, αφήνετε τον οργανισμό σας χωρίς ενέργεια για το ξεκίνημα της μέρας.

Tags: 

Power Walk και θα μας θυμηθείτε!

Το περπάτημα, όπως έχουμε δεκάδες φορές στο παρελθόν, είναι η καλύτερη ίσως άσκηση που μπορείτε να προσφέρετε στον εαυτό σας. Το περπάτημα, ή ακόμα καλύτερα, το λεγόμενο Power Walk, μπορεί να αλλάξει ριζικά το κορμί σας και να σας γεμίσει με ζωντάνια, ενέργεια και ευεξία.

Δεν χρειάζεται να ντυθείτε σαν το κρεμμύδι για να βγείτε να περπατήσετε. Επιλέξτε ελαφρά ρούχα που να μαζεύουν τον ιδρώτα (γιατί σίγουρα θα ιδρώσετε) και αν γίνεται να είναι και απο αντιανεμικό υλικό, θα σας βοηθήσει στο να αποφύγετε να αρπάξετε κάποιο δυσάρεστο κυρολόγημα.

Tags: 

Διατροφικά λάθη που κάνουμε μαζί με την άσκηση.

Μία ολοκληρωμένη και σωστή ρουτίνα γυμναστικής μπορεί να κάνει θαύματα με το κορμί μας και να δούμε θεαματική αλλαγή σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα. Αν όμως συνδυάσουμε την άσκηση αυτή με μία ισορροπημένη και σταθερή διατροφή, τότε τα αποτελέσματα πραγαμτικά θα μας καταπλήξουν.

Συχνά όμως πέφτουμε σε πολλές "κλασσικές" παγίδες που μας οδηγούν ουσιαστικά δύο βήματα πίσω αντί να μας βοηθούν να προχωρήσουμε με την αλλαγή του σώματος μας. Και ποιές είναι αυτές; Δείτε και μόνοι σας!

Tags: 

Ασκήσεις για πέτρινους γλουτούς!

Μπορείτε τώρα, εύκολα και μέσα απο το δικό σας χώρο, να αφιερώσετε λίγο χρόνο και επαναφέρετε τους γλουτούς σας στο ύψος που τους αρμόζει!

Ψάξαμε και βρήκαμε για σας τις ιδανικές ασκήσεις γι'αυτό το εγχείρημα, οι οποίες θα σας βοηθήσουν να γυμνάσετε και να τονώσετε τους μύες των γλουτών, προκαλώντας άμεση ανόρθωση και σύσφιγξη.

Συνολικά είναι έξι ασκήσεις, διάρκειας 15 δευτερολέπτων η καθεμία, τις οποίες πρέπει να εκτελείτε δίχως διάλειμμα. Μόλις ολοκληρωθεί ο κύκλο των ασκήσεως, μπορείτε να κάνετε ένα διάλειμμα για περίπου 30 δευτερόλεπτα και μετά ξεκινάτε και πάλι.

Tags: 

Βάλτε το νερό για τα καλά στη ζωή σας

Το νερό είναι ο νο. 1 σύμμαχος για να διατηρήσουμε τα επίπεδα του οργανισμού μας σε υγιή επίπεδα ενώ παράλληλα κάνει την εμφάνιση μας να παραμένει δροσερή και λαμπερή. Τα οφέλη του νερού είναι πολλά, καθώς αποτελεί τον ιδανικό σύμμαχο για την δίαιτα αφού είναι απαλλαγμένο απο θερμίδες, βρίσκεται σε πολλές μορφές (νερό πηγής, ανθρακούχο, μεταλλικό, φρούτα, λαχανικά).

Το νερό σας βοηθάει να ρυθμίσετε το βάρος σας, σας προτρέπει να κοντρολάρετε τι συναίσθημα της πείνας και μπορεί επίσης να βοηθήσει στο να μειωθούν οι ημικρανίες που ίσως να σας ταλαιπωρούν.

Tags: