Βάλτε το νερό για τα καλά στη ζωή σας

Το νερό είναι ο νο. 1 σύμμαχος για να διατηρήσουμε τα επίπεδα του οργανισμού μας σε υγιή επίπεδα ενώ παράλληλα κάνει την εμφάνιση μας να παραμένει δροσερή και λαμπερή. Τα οφέλη του νερού είναι πολλά, καθώς αποτελεί τον ιδανικό σύμμαχο για την δίαιτα αφού είναι απαλλαγμένο απο θερμίδες, βρίσκεται σε πολλές μορφές (νερό πηγής, ανθρακούχο, μεταλλικό, φρούτα, λαχανικά).

Το νερό σας βοηθάει να ρυθμίσετε το βάρος σας, σας προτρέπει να κοντρολάρετε τι συναίσθημα της πείνας και μπορεί επίσης να βοηθήσει στο να μειωθούν οι ημικρανίες που ίσως να σας ταλαιπωρούν.

Συμβουλή: Ένας εύκολος τρόπος για να αυξηθεί η πρόσληψη νερού είναι να γεμίσετε ένα μπουκάλι με ενάμιση λίτρο νερό και να το έχετε μαζί σας μέσα στη διάρκεια της ημέρας. Επίσης, μια άλλη βασική στρατηγική είναι να τρώτε περισσότερα ωμά φρούτα και λαχανικά. Με τον τρόπο αυτό ενισχύετε σημαντικά την ενυδάτωσή σας αλλά λαμβάνετε ταυτόχρονα και τις «φυτοχημικές» ουσίες που περιέχουν, οι οποίες παρέχουν πολλαπλά ευεργετικά οφέλη στην υγεία μας.

Tags: