Ιούλιος 2021

Ελληνίδα αθλήτρια θετική στον κορονοϊό και βγαίνει από τους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο

Η Ελληνίδα αθλήτρια Ευαγγελία Πλατανιώτη, η οποία θα εκπροσωπούσε τη χώρα στην καλλιτεχνική διοργάνωση κολύμβησης στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, βρέθηκε θετική στον κορονοϊό την Τρίτη και δεν θα συμμετάσχει στους Αγώνες.

Όλα τα άλλα μέλη της ομάδας της βρέθηκαν αρνητικά για τον ιό. Ενώ η Πλατανιώτη έχει ένα ήπιο κρούσμα του ιού και δεν ανησυχεί για τη σωματική της υγεία, η αθλήτρια έχει χάσει τη βολή της σε ένα σημείο στους Ολυμπιακούς Αγώνες για το οποίο έχει προπονηθεί τόσο καιρό μαζί με τα μέλη της ομάδας της.

Τέλος το Ολυμπιακό όνειρο για την Ελλάδα μετά την ήττα 97-72 από τους Τσέχους

Η ομάδα μπάσκετ ανδρών της Ελλάδας απέτυχε να προχωρήσει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο την Κυριακή, μετά από μια εκπληκτικά εύκολη ήττα 97-72 από την Τσεχική Δημοκρατία στη Βικτώρια του Καναδά.

Όπως και στο παιχνίδι του Σαββάτου με την Τουρκία, η ελληνική ομάδα ξεκίνησε αργά και βρέθηκε 32-22 στο τέλος του πρώτου τριμήνου. Έφτασε τους επτά πόντους (50-43) στο ημίχρονο, αλλά ένα καταστροφικό τρίτο μέρος είδε τους Τσέχους να επεκτείνουν το προβάδισμά τους στο 81-54.

Ο Γιάννης Αντετοκούμπο στην πλευρά των χαμένων του NBA Finals Game One

Ο Γιάννης Αντετοκούμπο που ήταν ακόμα σε ανάρρωση ήταν στην ηττημένη πλευρά του τελικού παιχνιδιού 1 του ΝΒΑ καθώς οι Milwaukee Bucks ηττήθηκαν την Τρίτη από τους Phoenix Suns 105-118.

Ο Αντετοκούμπο, ο οποίος υπέστη τραυματισμό στο γόνατο την περασμένη εβδομάδα, ήταν προσεκτικός καθ 'όλη τη διάρκεια του αγώνα. Σημείωσε 20 για να πάει μαζί με 17 ριμπάουντ στην απώλεια, αλλά έπαιξε μόνο 35 λεπτά και δεν μπορούσε να είναι τόσο επιθετικός όσο συνήθως με 11 προσπάθειες καλαθιού στο γήπεδο.

Ο Τσιτσιπάς αναστατωμένος από τον Αμερικανό Tiafoe στο Wimbledon

Ο επιλαχόντας του Γαλλικού Open, Στέφανος Τσιτσιπάς, αναστατώθηκε στον πρώτο γύρο στο Wimbledon από τον Frances Tiafoe των Ηνωμένων Πολιτειών.

Ο Tiafoe, 57η κατάταξη, άσκησε πίεση φορτίζοντας συχνά το δίχτυ και κέρδισε 6-4, 6-4, 6-3. Είχε προηγουμένως 0-11 εναντίον παικτών που κατατάχτηκαν στους πρώτους πέντε.

Ο Tiafoe κέρδισε 24 πόντους στο δίχτυ και έσωσε και τους επτά break point που αντιμετώπισε.