Νοέμβριος 2015

Μικρά tips για επίπεδη κοιλιά χωρίς γυμναστική!

Για ένα υγιές σώμα, χρειάζονται πολλοί παράγοντες και η αρμονική συνύπαρξη αυτών. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να θεωρήσετε πως, κάνοντας τα παρακάτω και μόνο, θα έχετε αυτομάτως και μία κοιλιά επίπεδη, χωρίς καθόλου λίπος και χωρίς γυμναστική...!

Με την βοήθεια όμως αυτών των απλών συμβουλών, θα σας είναι πολύ πιο εύκολο να πετύχετε το σκοπό σας! Δείτε ποιές είναι:

1. Ίσια πλάτη. Η σωστή στάση του σώματος θα εξαφανίσει το μικρό φουσκωματάκι και αμέσως θα σας δείξει πιο ψηλή και λιγνή.

Tags: 

5 tips για να κάνετε την γυμναστική τρόπο ζωής.

Σκέφτεστε να ξεκινήσετε γυμναστήριο αλλά στο τέλος το ξανασκέφτεστε διότι είστε σχεδόν σίγουροι πως δεν πρόκειται να πατήσετε το πόδι σας εκεί;

Σίγουρα το φορτωμένο καθημερινό πρόγραμμα και η συνεχόμενη πίεση που δεχόμαστε όλοι δεν ειναι και ό,τι καλύτερο αλλά υπάρχουν πολλοί τρόποι που μπορούν να σας βοηθήσουν να κρατήσετε αυτή τη φορά την υπόσχεση σας.

Tags: 

Κάνε τη γυμναστική μέρος της καθημερινότητας σου!

Νιώθεις πως το κορμί σου πλέον δεν είναι το ίδιο δυνατό με πριν και σκέφτεσαι να ξεκινήσεις κάποιου είδους γυμναστικής για να επανέλθεις αλλά η σκέψη και μόνο σου φαίνεται βουνό;

Μπορεί ο χρόνος σου να είναι ιδιαίτερα πιεσμένος και το πρόγραμμα σου ήδη φορτωμένο μέχρι ορίων, αρκεί όμως να σκεφτείς πως έστω και 30 λεπτά άσκησης την ημέρα μπορούν να κάνουν δραματική διαφορά!

Tags: 

Τί να φας πριν και μετά τη γυμναστική.

Πολύ σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση του σώματος μας και στην σωστή διαχείριση των τροφών που λαμβάνουμε καθημερινά είναι το τί επιλέγουμε να καταναλώσουμε πριν και μετά τη γυμναστική που κάνουμε.

Ο οργανισμός μας χρειάζεται συγκεκριμένα πράγματα για να λειτουργήσει όχι μόνο σωστά αλλά και πλήρως. Ιδανικό είναι να ξεκινάτε με μερικούς υδατάνθρακες πριν ξεκινήσετε την ημερήσια γυμναστική σας ρουτίνα και στη συνέχεια να ολοκληρώσετε τον κύκλο των ασκήσεων με λίγη πρωτεϊνη.

Tags: 

Οι καλύτερες επιλογές για πρωϊνό.

Σίγουρα το έχετε ήδη ακούσει πολλές φορές πως το πρωϊνό είναι το σημαντικότερο γεύμα της ημέρας και πως άμα το παραλείψουμε, τότε αυτό θα έχει αντίκτυπο και σε πολλούς τομείς της υγείας μας αλλά και της ζωής μας γενικότερα.

Παρακάτω θα βρείτε μερικές απο τις καλύτερες ιδέες για το τί να συμπεριλάβετε στην καθημερινή διατροφή σας και ειδικότερα στο πρωϊνό σας γεύμα αλλά και ποιά είναι καλό να αποφύγετε!

Tags: 

Μοναδική γράμμωση σε χρόνο μηδέν

Ξεκινήστε απο τώρα τις σωστές ασκήσεις και δείτε την κοιλιά και τα παχάκια σας να "λιώνουν" μέρα με τη μέρα.

Αφήστε στην άκρη τα φαρδιά ρούχα και τους κορσέδες και ξεκινήστε να αλλάζετε το κορμί προς το καλύτερο και τα υπόλοιπα οφέλη θα ακολουθήσουν σύντομα.

Συνδυάστε φυσικά τη σωστή και τακτική άσκηση με ισορροπημένη διατροφή, φροντίζοντας πάντα να παίρνετε τις απαραίτητες βιταμίνες. Το πρόγραμμα που θα δείτε είναι για σχετικά προχωρημένους χρήστες, αυτό όμως δεν σημαίνει πως με λίγη επιμονή δεν θα μπορέσετε να φτάσετε και εσείς εξίσου γρήγορα στο ίδιο σημείο!

Tags: