Σεπτέμβριος 2015

Κόλπα για επίπεδη κοιλιά!

Σε ποιόν δεν αρέσει άραγε μία επίπεδη κοιλιά, με σφικτό δέρμα και γράμμωση εκεί που πρέπει; Μα φυσικά αρέσει σε όλους, δεν είναι όμως το ίδιο εύκολο για όλους να την αποκτήσουν.

Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε για εσάς μερικές ασκήσεις ιδανικές, είτε είστε αρχάριοι είτε προχωρημένοι όσον αφορά το θέμα της γυμναστικής, οι οποίες θα σας βοηθήσουν μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα να αποκτήσετε την σφριγιλή και επίπεδη κοιλιά που πάντα ονειρευόσασταν.

Tags: 

Το ιδανικό πρόγραμμα άσκησης για το σπίτι.

Με την επίσημη είσοδο του φθινοπώρου και με τον ελεύθερο μας χρόνο να λιγοστεύει όλο και περισσότερο, οι ευκαιρίες για να γυμνάσουμε το σώμα μας και να κρατηθούμε σε ένα φυσιολογικό και υγιές επίπεδο είναι όλο και λιγότερες.

Το βεβαρυμένο πρόγραμμα απο τη μία και οι δεκάδες καθημερινές υποχρεώσεις το καθιστούν πολλές φορές εως και αδύνατο να βγείς απο το σπίτι για να πας στο γυμναστήριο ή έστω να περπατήσεις λιγάκι.

Tags: 

Ενδυνάμωση κοιλιακών και γράμμωση στο σπίτι.

Αν είστε απο τους ανθρώπους που λατρεύουν την όψη μίας επίπεδης κοιλιάς, με κοιλιακούς που κυριολεκτικά μπορείς να τους μετρήσεις έναν-έναν ξεχωριστά, αλλά δυστυχώς ο χρόνος που απαιτείται για να τους αποκτήσεις είναι δύστυχώς μία πολυτέλεια, τότε μπορούμε με περηφάνια να σας ανακοινώσουμε πως σας έχουμε τη λύση στο πρόβλημα σας!

Tags: 

Βάλτε στο πρόγραμμα τη χειμερινή κολύμβηση!

Μπορεί το καλοκαίρι να φεύγει και να είμαστε ήδη στα μέσα Σεπτέμβρη, αυτό όμως δεν σημαίνει πως πρέπει να σταματήσουμε τα μπάνια και τις υπέροχες αποδράσεις μας στην παραλία.

Ο χειμώνας, σε αντίθεση με τα όσα ακούγονται, είναι ιδανικός καιρός για κολύμπι και γυμναστική στο νερό, αρκεί βέβαια να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί όταν βγαίνετε απο το νερό, έτσι ώστε να μην κρυώσετε.

Tags: 

Συμβουλές για καλύτερη άσκηση.

Η γυμναστική και ένας ισορροπημένος τρόπος ζωής είναι το κλειδί για μία υγιή και μακριά ζωή. Είναι εξάλλου πολύ σημαντικό να προσέχουμε την υγεία και την σωματική μας κατάσταση, καθώς έτσι θα είμαστε πολύ καλύτερα σε θέση να αντιμετωπίσουμε το πέρασμα του χρόνου και όχι μόνο.

Ακολουθούν μερικές συμβουλές για το πώς θα καταφέρετε να κάνετε την άσκηση να σας προσφέρει περισσότερα!

Ξεκινήστε να γυμνάζεστε πρωϊνές ώρες. Το πρωϊ ο οργανισμός μας είναι πιο "ελαφρύς" και έτσι είναι πολύ πιο εύκολο να λειτουργήσει σωστά ο μεταβολισμός.

Tags: 

Μοναδικό σετ κοιλιακών σε 8 μόλις λεπτά!

Σε όλους μας ανεξαιρέτως αρέσει να έχουμε μία επίπεδη και γυμνασμένη κοιλιά, χωρίς ίχνος λίπους και πατσάκια να κουνιούνται ή απλά να στέκονται εκεί, σαν ένα μικρό (ή και μεγάλο!) σωσίβιο. Για να αποκτήσετε όμως μία τέτοια κοιλιά, πρέπει να βοηθήσετε και εσείς λιγάκι τον οργανισμό,καθώς τα αγαθά κόποις κτώνται!

Tags: 

Καίγοντας το λίπος της κοιλιάς χωρίς γυμναστική!

Ένα απο τα πιο επιβλαβή χαρακτηριστικά των παραπανίσιων κιλών, αφού έχει συνδεθεί με πλήθος ασθενειών ανά τα χρόνια, αποτελεί το λίπος στην κοιλιά. Σίγουρα πολλοί το έχετε βιώσει και έχετε ευχηθεί να μπορούσε να εξαφανιστεί ως δια μαγείας.

Συνήθως, η συμβουλή που δίδεται σε κάποιον που έχει συσσωρευμένο λίπος στην κοιλιακή χώρα είναι να πίνει πολύ νερό, να αποφεύγει προϊόντα και τροφές που περιέχουν ζάχαρη και γενικότερα να αλλάξει λίγο τον τρόπο ζωής του.

Tags: