Βάλτε στο πρόγραμμα τη χειμερινή κολύμβηση!

Μπορεί το καλοκαίρι να φεύγει και να είμαστε ήδη στα μέσα Σεπτέμβρη, αυτό όμως δεν σημαίνει πως πρέπει να σταματήσουμε τα μπάνια και τις υπέροχες αποδράσεις μας στην παραλία.

Ο χειμώνας, σε αντίθεση με τα όσα ακούγονται, είναι ιδανικός καιρός για κολύμπι και γυμναστική στο νερό, αρκεί βέβαια να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί όταν βγαίνετε απο το νερό, έτσι ώστε να μην κρυώσετε.

Η χειμερινή κολύμβηση έχει πολλές ευεργετικές ιδιότητες, οι οποίες θα αλλάξουν τη ζωή σας αλλά και τη σχέση που έχετε με το κορμί και τον οργανισμό σας. Πέραν λοιπόν απο την άσκηση και την αλλαγή της φυσικής κατάστασης που θα κερδίσετε, το χειμερινό κολύμπι ενδυναμώνει το ανοσοποιητικό μας σύστημα, καθώς το σοκ που περνάει ο οργανισμός μας με το κρύο νερό, τον αναγκάζει να παράγει περισσότερα λευκά αιμοσφαίρια, κάνοντας έτσι τον οργανισμό αδιαπέραστο σε ασθένειες.

Εκτός αυτού όμως, το χειμερινό κολύμπι μπορεί να τονώσει ιδιαίτερα την σεξουαλική μας ζωή και τη λίμπιντο ενώ ταυτόχρονα βελτιώνεται η διάθεση μας! Γιατί λοιπόν να σταματήσουμε τα μπάνια;;;

Tags: