Οκτώβριος 2014

Νερό: Πολύτιμος σύμαχος και στο χάσιμο βάρους!

Όπως είναι γνωστό σ' όλους, το νερό κάνει καλό στον οργανισμό. Το ξέρετε πως το νερό μας βοηθάει και στην απώλεια βάρους;

Πολύ συχνά, νομίζουμε ότι πεινάμε, ενώ στην πραγματικότητα διψάμε. Πριν φάτε οτιδήποτε μη προγραμματισμένα, καλό είναι να πίνουμε ένα ποτήρι νερό και να περιμένουμε 10 περίπου λεπτά. Αυτό σημαίνει ότι όταν εμείς πιστεύουμε πως ο οργανισμός μας ζητά τροφή στην πραγματικότητα μπορεί να θέλει απλά ενυδάτωση. Για αυτό πριν ψάξετε για σνακ δοκιμάστε πίνοντας ένα ποτήρι νερό και μετά αποφασίστε εάν πεινάτε πραγματικά η απλά διψάτε.

54122 και πώς να διαγραφείτε άμεσα.

Επειδή, κατά καιρούς έχω δει πολλά άρθρα και ακόμα περισσότερες ερωτήσεις σχετικά με αυτό τον πενταψήφιο αριθμό, θέλησα να δημοσιοποιήσω και την δική μου ιστορία, με την ελπίδα πως θα διαφωτίσω όσο καλύτερα μπορώ τους φίλους αναγνώστες.

Tags: 

Διατάσεις: Πότε να γίνονται και πόσο συμαντικές είναι;

Κι όμως, οι διατάσεις παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στην μεγιστοποίηση της δύναμης και την βελτίωση αποκατάστασης.

Οι διατάσεις είναι καλό να γίνονται κάθε φορά μετά το τέλος της προπόνησης, και κυρίως όταν αυτή έχει να κάνει με βάρη. Το να μην κάνεις διατάσεις μετά την άσκηση, μπορεί να εμποδίσει την πρόοδό σας, αλλά και να προκαλέσουν μυϊκό, τράβηγμα ή και θλάση.
Πριν την άσκηση, βέβαια, πρέπει να γίνεται το απαραίτητο "ζέσταμα", γιατί η παράληψη αυτού μπορεί να γίνει ακόμα πιο επικίνδυνη. Επίσης, το να τεντώνεις κρύους τους μύες σου, μπορεί να προκληθούν τραυματισμοί.

Συμβουλές φίτνες από διάσημους με κορμάρες

Κορυφαίες συμβουλές φίτνες, από διάσημους αστέρες του Χόλιγουντ, που έχτισαν τις καριέρες τους, εκτός από το ταλέντο τους και με το σώμα τους! Τι μας λένε λοιπόν οι έξι πιο διάσημοι λοιπόν από αυτύς για το πως διατηρούν αυτά τα σώματα;

Ο Arnold Schwarzenegger, ο οποίος υπήρξε και bodybuilder, με πολλές διακρίσεις από το 1965 έως το 1980: "Όταν σταμάτησα να αγωνίζομαι, έκανα προπόνηση γρηγορότερα, έξι sets χωρίς σταμάτημα και υψηλότερες επαναλήψεις."

Ο Ολυμπιακός νικητής στο ντέρμπι των αιωνίων.

Ο Ολυμπιακός ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι των αιωνίων, στην 8η αγωνιστική της Super League. Ο γηπεδούχος Ολυμπιακός κέρδισε με 1-0 τον Παναθηναϊκό με το γκολ του Αυλωνίτη στο 59΄. Έτσι οι ερυθρόλευκοι πήραν τους πολυπόθητους τρεις βαθμούς και διατήρησαν το «απόρθητο» που έχουν στο γήπεδο Καραϊσκάκη από την αρχή της περιόδου.

Έχετε ιδέα πόση ζάχαρη έχουν τα αναψυκτικά;

Όλοι ξέρουμε πως τα αναψυκτικά είναι ανθυγιεινά. Ξέρετε όμως γιατί; Λόγω της τεράστιας ποσότητας ζάχαρης που περιέχουν.

Μου το έλεγαν κι εμένα, αλλά δεν το πολυπίστευα, μέχρι που είδα αυτό το βίντεο. Έβαλαν σε ένα τηγάνι ένα γνωστό αναψυκτικό και το άφησαν να βράσει. Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό. Σχεδόν όλη του η ποσότητα είναι ζάχαρη.

Μετά, επανέλαβαν το πείραμα με αναψυκτικό που δεν περιέχει ζάχαρη και η διαφορά είναι τρομακτική! Δεν μένει σχεδόν τίποτα στο τηγάνι.

Ευχάριστα τα νέα για τον Μίκαελ Σουμάχερ

Ευχάριστα τα νέα για τον πρώην πρωταθλητή της Φόρμουλα 1, Μίκαελ Σουμάχερ, και τους συγγενείς του. Σύμφωνα με τις δηλώσεις του Γάλλου γιατρού του, θα αναρρώσει πλήρως!

Ο Δρ.Παγιέν δήλωσε στο ραδιόφωνο RTL πως "'έχω παρατηρήσει κάποια πρόοδο αλλά θα ήθελα να πω πως θα πρέπει να του δώσουμε χρόνο. Είναι στην ίδια θέση με τους άλλους ασθενείς. Έχουμε μια χρονική κλίμακα από ένα έως τρία χρόνια, επομένως πρέπει να κάνουμε υπομονή".

Κορυφαία άσκηση ενδυνάμωσης, που προφανώς δεν κάνεις

Μία από τις καλύτερες ασκήσεις μυικής ενδυνάμωσης, κυρίως για τους μύες των ποδιών, είναι τα κλασσικά αλλά παραμελημένα "βαθιά καθίσματα".

Πολύ απλή άσκηση, κι όμως τόσο αποτελεσματική. Δυναμώνει τους τετρακέφαλους σχεδόν όσο καμία άλλη άσκηση. Ειδικά όταν συνδυάζεται με βάρη.

Όμως, είναι από τις ασκήσεις που τις αποφεύγουμε όσο μπορούμε, κυρίως γιατί είναι ιδιαίτερα κουραστική και βαρετή. Από την άλλη όμως, ποιά άσκηση δεν είναι; Οπότε καλό θα κάνουμε στον οργανισμό μας αν τον πιέσουμε λίγο για να κάνει όσα βαθιά καθίσματα μπορεί.

Τα οφέλη του κουρκουμά!

Είναι το βασικό συστατικό του κάρυ. Συγγενεύει σαν φυτό με το τζίντζερ. Είναι και τα δύο, από τους πιο υγιεινούς τρόπους να αρωματίσουμε το φαγητό μας. Στην περίπτωση του κουρκουμά, ακόμα και να χρωματίσουμε το φαγητό μας. Θέλετε να δείτε σε πόσες ασθένειες βοηθά; Απλά διαβάστε πιο κάτω:

Έχει αποδειχθεί πως ο κουρκουμάς βοηθά σε προβλήματα του ύπατος, της καρδιάς, ακόμα και στην κατάθλιψη.

6 Υδατάνθρακες που πρέπει να τρώμε!

Πρόσφατες έρευνες δείχνουν πως μια διατροφή απαλαγμένη από τους πολλούς υδατάνθρακες είναι πιο αποτελεσματική γι την απώλεια βάρους από μία διατροφή χαμηλών λιπαρών. Όμως, είναι κάποιες μορφές υδατάνθρακα που δεν πρέπει να λείψουν από την διατροφή μας, καθώς τα καλά σε σχέση με τα "κακά" είναι πολύ περισσότερα. Ας τα δούμε:

Σελίδες