54122 και πώς να διαγραφείτε άμεσα.

Επειδή, κατά καιρούς έχω δει πολλά άρθρα και ακόμα περισσότερες ερωτήσεις σχετικά με αυτό τον πενταψήφιο αριθμό, θέλησα να δημοσιοποιήσω και την δική μου ιστορία, με την ελπίδα πως θα διαφωτίσω όσο καλύτερα μπορώ τους φίλους αναγνώστες.

Όπως οι περισσότεροι πλέον απο εμάς, έχω και εγώ πολλούς φίλους και συγγενείς οι οποίοι ζουν πλέον στο εξωτερικό, κάποιοι απο επιλογή, κάποιο άλλοι απο οικονομική ανάγκη, που τους οδήγησε στη μετανάστευση. Όπως και να΄χει, για να μην πολυλογώ, ένας απο αυτούς μου μίλησε για το σάιτ ellinespadou.com,ένα σάιτ κοινωνικής δικτύωσης, στο οποίο είχε δημιουργήσει ένα προφίλ και μάλιστα μου είπε πως είχαν δημοσιεύσει και αρκετά άρθρα που είχε γράψει, σχετικά με τον απόδημο ελληνισμό.

Μου έστειλε λοιπόν μία διεύθυνση για να μπω να διαβάσω τα άρθρα του. Μπήκα λοιπόν και εγώ στη σελίδα και αφού έριξα μία μικρή ματιά, αποφάσισα να δημιουργήσω και εγώ ένα λογαριασμό, γιατί έχει πολλά ενδιαφέροντα πράγματα, παιχνίδια, στήλη με επικαιρότητα και φυσικά chat μεταξύ των χρηστών, μέσω του αριθμού 54122.

Κατά τη διαδικασία της εγγραφής, σου ζητάνε να καταχωρήσεις αν θέλεις το κινητό σου και ακριβώς απο κάτω έχει ένα κουτάκι τσεκαρισμένο, το οποίο λέει πως δέχεσαι να συμμετάσχεις στην υπηρεσία chat που παρέχει το εν λόγω site. Αν το ξε-τικάρεις, τότε δεν συμμετέχεις στην υπηρεσία, δηλαδή δεν θα μπορείς να συνομιλήσεις με άλλα μέλη. Εγώ το ξε-τίκαρα, οπότε δεν έλαβα ποτέ κανένα μήνυμα. Ο φίλος που ανέφερα όμως, δεν το πρόσεξε καν, με αποτέλεσμα, λίγες μέρες μετά να λάβει μήνυμα απο κάποια κοπέλα.

Ξαναμπήκε στο λογαριασμό του, στο ellinespadou, και έστειλε μήνυμα απο τη φόρμα επικοινωνίας και ζήτησε να τον βγάλουν απο την υπηρεσία. Και έτσι έγινε. Έλαβε λίγο αργότερα ένα mail απο τη διαχείριση του site πως η διαγραφή ολοκληρώθηκε και πως δεν θα ξαναδεχόταν κάποια ενόχληση. Απο ότι είδα, μπορείς να διαγραφείς και μέσω τηλεφώνου (2111768263, είναι το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρείας), οπότε αν κάνατε και εσείς το ίδιο λαθάκι, μην αγχώνεστε. Στείλτε στην φόρμα επικοινωνίας του site ή πάρτε ένα τηλέφωνο και ζητήστε να διαγραφεί το κινητό σας.

Tags: