Δεκέμβριος 2015

Tips για να χάσετε βάρος ευκολότερα

Πήρατε τη μεγάλη απόφαση να αλλάγετε εντελώς τον τρόπο ζωής σας, τη διατροφή σας και το κορμί σας. Φροντίστε να κάνετε ένα γερό ξεκίνημα και συνδυάστε σοφά την άσκηση με την ισορροπημένη διατροφή, για να δείτε τα αποτελέσματα πολύ πιο σύντομα απο οτι περιμένατε!

Υιοθετείστε τις τρεις παρακάτω συμβουλές και δεν θα χάσετε:

Tags: 

Πώς να προστατεύσετε την σπονδυλική σας στήλη.

Η πιο συχνή απορία μεταξύ των ατόμων που κάνουν προπονήσεις με βάρη είναι το πώς θα μπορέσουν να γυμνάσουν και να δυναμώσουν ακόμα περισσότερο τη μέση τους, χωρίς όμως να διακινδυνεύσουν και να τραυματίσουν την σπονδυλική τους στήλη.

Η λύση σε αυτό είναι να πετύχετε τον ιδανικό συνδυασμό απο διάφορα μικρά προληπτικά μέτρα, τα οποία όμως αν εφαρμόσετε, θα καταφέρετε να αποφύγετε τραυματισμούς και να συνεχίσετε την προπόνηση σας για πολλά χρόνια ακόμα.

Δείτε τις παρακάτω 3 συμβουλές οι οποίες θα σας φανούν πολύ χρήσιμες

Tags: 

4 μαγικοί τρόποι για να κάψεις λίπος

Εάν επέλεξες να διαβάσεις αυτό το άρθρο, τότε σίγουρα θα εκπλαγείς ευχάριστα διότι αν ακολουθήσεις πιστά τα παρακάτω 6 βήματα, θα αλλάξει ολοκληρωτικά ο τρόπος λειτουργίας του οργανισμού σου και θα δεις τα περιττά κιλά και κυρίως το λίπος να φεύγει απο πάνω σου ως δια μαγείας!

1. Φάε περισσότερη πρωτεϊνη, θα σας κάνει να αισθάνεστε πολύ πιο γεμάτοι.

2. Προσθέστε το ιχθυέλαιο στη διατροφή σας, που είναι πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά και βοηθάει επίσης και στη λειτουργία της καρδιάς.

Tags: 

Πρόγραμμα άσκησης για...βιαστικούς!

Με τον περιοσισμένο ελεύθερο χρόνο που έχουμε πλέον στη διάθεση μας, συχνά φαντάζει πραγματικά αδύνατο να προσθέσουμε στο καθημερινό μας πρόγραμμα λίγη ώρα για να ασκηθούμε.

Με το βίντεο που ακολουθεί, κάθε δικαιολογία χάνεται αμέσως. Χρειάζεστε μονάχα 22 λεπτά την ημέρα για να βάλετε τον οργανισμό και το σώμα σας σε μία τάξη και να αρχίσετε να βλέπετε θεαματικά αποτελέσματα!

Tags: