Σεπτέμβριος 2014

4 τροφές που σε βοηθούν ψυχικά και σωματικά

Όταν είσαι πιεσμένος ψυχολογικά, μπορεί να αρχίσουν οι Σειρήνες που ζούν στο κεφάλι σου ζητούν πατάτες τηγανητές, παγωτό, σοκολάτα, βουτυρένια κρουασαν...! Όσο καλό κι αν ακούγεται όμως, καλό είναι να τα αποφύγεις. Εδώ, σας δίνουμε μια λίστα με τροφές που πρέπει να προτιμάτε όταν βρίσκεστε σε τέτοια κατάσταση. Οι τροφές αυτές θα σας βοηθήσουν να νοιώσετε καλύτερα, χωρίς όμως τις συνέπειες στην υγεία ή το σώμα σας.

Αβοκάντο
Το Αβοκάντο έχει πολλή βιταμίνη Β, η οποία βοηθάει στο στρές.

Ταλιατέλες με μοσχαράκι και μανιτάρια

Όσο ο καιρός κρυώνει, θα σας δίνουμε φθινοπωρινές συνταγές για να τις χαρείτε με φίλους. Σήμερα το μενού έχει Ταλιατέλες με μοσχαράκι και μανιτάρια.

Υλικά (για περίπου 4 μερίδες)

1 πακέτο ταλιατέλες
250 γρ μοσχαρίσιο κρέας χωρίς ίνες και λίπος
250 γρ φρέσκα μανιτάρια,
1 κρεμμύδι,
2 σκ,σκόρδο
1/2 ποτήρι κόκκινο κρασί,
1 φύλλο δάφνη
4.κ.σ. τυρί κρέμα,
ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι

Εκτέλεση συνταγής:

Σπιτική Οδοντόκρεμα: Κι όμως, τόσο εύκολο!

Ξεκινάμε με δεδομένο πως το να πλένουμε τα δόντια μας είναι ζωτικής σημασίας. Το να μην τα πλένουμε μπορεί να οδηγήσει, εκτός από το προφανές, δηλαδή το να χάσουμε τα δόντια μας, σε λιγότερο προφανείς επιπτώσεις, όπως οι καρδιοπάθειες. Ναι, οι επιστήμονες πλέον έχουν συνδέσει τις φλεγμονές των ούλων με παθήσεις της καρδιάς και όχι μόνο.

Μέσα στην τρέλα μου για τα φυσικά προϊόντα και μετά την έρευνα για να δώ παλιά, που δεν υπήρχαν τα βιομηχανοποιημένα προϊόντα πως έπλεναν οι άνθρωποι τα δόντια τους, βρήκα μία πολύ απλή και αποτελεσματική συνταγή.

Φθινοπωρινές συνταγές: Μάυροι γίγαντες

Σιγά σιγά ο καιρός κρυώνει και είπαμε να θυμηθούμε πάλι τα αγαπημένα μας όσπρια, τα οποία τα είχαμε βάλει στην άκρη τώρα το καλοκαίρι, χάρη των λαχανικών. Λέμε να τα θυμηθούμε τους εκπληκτικούς αν και σχεδόν άγνωστους μαύρους γίγαντες. Αν είναι και Πρεσπών, ακόμα καλύτερα.

Οι μαύροι γίγαντες εχουν ιδιαίτερη γεύση. Είναι κάτι μεταξύ γίγαντα και κάστανο. Εκπληκτικό προϊόν. Η παρασκευή τους απλή.

Οι γυναίκες να γυμνάζονται με βάρη ή όχι;

Επικρατεί μία θεωρία που θέλει τις γυναίκες να μην ασχολούνται με τα βάρη για να μην γίνει το σώμα τους πιο ανδροπρεπές.

Αυτό είναι μύθος. Το γυναικείο σώμα είναι και θα μείνει γυναικείο. Όση γυμναστική κι αν κάνει θα χάνει λίπος, θα αυξάνονται κάποιοι μύες, αλλά δεν θα παραμορφώνεται. Ο μόνος τρόπος που μπορεί να αλλάξει εικόνα ένα γυναικείο σώμα είναι με διαταραχή των ορμονών.

Iguana: Το νέο υδάτινο παιχνίδι των πλουσίων!

Το λένε Iguana και μοιάζει με Ιγκουάνα. Αυτή η ασυνήθιστης αισθητικής ταχύπλοο έχει "πόδια", που του επιτρέπει να "περπατήσει" έξω από το νερό.

Διαθέτει δύο υδραυλικούς κυλίνδρους που επιτρέπουν στο αμφίβιο αυτό σκάφος για να ταξιδέψει στην ξηρά για περίπου 800 μέτρα. Αλλά οι κατασκευαστές προειδοποιούν πως η οδήγηση στο δρόμο με αυτό, απαγορεύεται.

Ποιά προφορά ακούγεται πιο σέξυ;

Δεν έχει σημασία τι λένε, αρκεί να μιλάνε. Είναι μερικές γλώσσες που μας γοητεύουν, άσχετα με το τι λέει αυτός-ή που την μιλάει. Είναι όμως η γλώσσα ή η προφορά;

Μια καινούρια έρευνα δείχνει πως τελικά μάλλον είναι η προφορά, καθώς, κυρίως στα αγγλικά, φάνηκε πως από περιοχή σε περιοχή φαίνεται σαν διαφορετική γλώσσα. Π.χ. τα Σκωτσέζικα με τα Αγγλικά την Αυστραλίας... Καμία σχέση.

Έβαλαν λοιπόν 500 φοιτητές να ακούσουν ανθρώπους διαφόρων εθνικοτήτων να μιλάνε, και ιδού τα αποτελέσματα στην ερώτηση "ποια προφορά σας ακούγεται πιο σέξυ"!

Beyonce και Jay Z εισέβαλαν ακάλεστοι σε γάμο στην Ιταλία

Μετταξύ του χωρίζουν, δεν χωρίζουν, είναι έγκυος, δεν είναι έγκυος και μιας μεγάλης παγκόσμιας περιοδείας, είπαν να κάνουν και διακοπές. Αυτό το διάστημα το διάσημο ζευγάρι βρίσκεται στην Ιταλία.

Και σαν τουρίστες που σέβονται τον εαυτό τους είπαν να επισκεφθούν και μια εκκλησία στο Portofino. Πήγαν στην εκκλησία, λίγο ελαφριά ντυμένοι η αλήθεια είναι, και όταν άνοιξαν την πόρτα διαπίστωσαν έκπληκτοι πως... "εισέβαλαν" σε ένα γάμο.

Όσο περισσότερο γυμνάζεστε τόσο καλύτερα; Λάθος!

Κι όμως, είναι μύθος πως όσο περισσότερο γυμνάζεται κάποιος είναι καλύτερα για το σώμα.

Όλοι θέλουν καλύτερη φυσική κατάσταση, μεγαλύτερους μύες, καλύτερη φυσική κατάσταση, λιγότερο λίπος στο σώμα τους, αδυνάτισμα. Όμως, η καθημερινή σκληρή προπόνηση, η υπερβολική άσκηση δεν είναι ο τρόπος που θα φτάσετε στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Μια τέτοια προπόνηση μόνο κακό μπορεί να φέρει.

Tags: 

O Jonas Gutierrez έχει καρκίνο!!!

Δυστυχώς, είναι αλήθεια. Ο 31χρονος Αργεντίνος εξτρέμ της Νιούκαστλ, μας άφησε όλους άφωνους με την αποκάλυψή του ότι πάσχει από καρκίνο στους όρχεις.

Ο Εl Galgo, όπως του αρέσει να τον φωνάζουν, δεν δίστασε να πεί πως όταν του επιβεβαίωσαν ότι είχε καρκίνο, πήγε σπίτι και έκλαιγε.

Tags: 

Σελίδες