Δεκέμβριος 2013

Οικογένεια Στουρνάρα Enterprises

Δεν είναι λίγα τα δημοσιεύματα τα οποία αυξάνονται καθημερινά με τους αρθρογράφους να ασχολούνται με τις επιχειρηματικές ασχολίες της οικογένειας του Υπουργού Οικονομικών, κυρίου Στουρνάρα.Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ εμφανίζεται ελαφρώς ύποπτη η ξαφνική αγάπη του Δημοσίου προς την επιχείρηση της οποίας Γενική Διευθύντρια είναι η σύζυγος του Υπουργού, κυρία Νικολοπούλου.

Σοκ προκαλούν οι αποκαλύψεις Κάντα

«Καλές σχέσεις» είναι ο τίτλος του ρεπορτάζ της γερμανικής εφημερίδας, το οποίο αναφέρεται στην απολογία του Αντωνίου Κάντα και στην παρουσίαση του τρόπου που εισπράχτηκαν οι μίζες προς διάφορους Έλληνες αξιωματούχους… για την αγορά αρμάτων μάχης και τον εκσυγχρονισμό υποβρυχίων και άλλων οπλικών συστημάτων. Σύμφωνα με την Süddeutsche Zeitung, οι αναφορές του Κάντα, οι οποίες διαψεύδονται από τις γερμανικές επιχειρήσεις, ταυτίζονται με τα στοιχεία που έχει στα χέρια της η εισαγγελία της Βρέμης, η οποία εδώ και καιρό διεξάγει έρευνες σε βάρος των γερμανικών ομίλων Rheinmetall και Atlas.

Δήλωση κυρίου Καλαντζή βουλευτή της ΝΔ: Είστε Αριστεροί με Δεξιά τσέπη

Ο φόρος ακινήτων πυροδοτεί την πολιτική αντιπαράθεση. «Ο λαϊκισμός πρέπει να τελειώσει», είπε ο Μιχάλης Κριτσωτάκης με τον Γιώργο Καλαντζή να του ανταπαντά: Η έκφραση του Μπαμπινιώτη δίπλα στο όνομα ΣΥΡΙΖΑ είναι λαϊκισμός….

Η κόντρα των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας και του ΣΥΡΙΖΑ συνεχίστηκε όταν ο πρώτος είπε: «Είστε αριστεροί με δεξιά τσέπη. Δεν είστε κομμουνιστές» με τον κ. Κριτσωτάκη να τονίζει: «Ο λαϊκισμός σας είναι τεράστιος». Πάντως, ο κ. Καλαντζής πρόσθεσε με νόημα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ακόμη δεύτερο κόμμα και όταν βγει πρώτο θα μπορεί να μιλάει περισσότερο.

Νέο τραγούδι Eminem: Monster

Και ποιός δεν έχει ακούσει τα τραγούδια του διάσημου ράπερ Eminem; Και δεν είναι λίγοι αυτοί που τον θεωρούν σαν τον καλύτερο ράπερ που έχει βγει στην σκηνή την τελευταία δεκαετία το λιγότερο.

Ο γνωστός τραγουδιστής προκαλεί συχνά με τον στίχο του αλλά και με τις πράξεις του με αποτέλεσμα να έχει όλα τα φώτα στραμμένα πάνω του. Παρόλα αυτά σε αυτό το τραγούδι μας περιγράφει γλαφυρά πόσο παρανοικό μπορεί να σε κάνει όλη η κατάσταση της διασημότητας.

Απολαύστε το

ΛΑΟΣ: Η περίπτωση του κυρίου Λιάπη είναι προκλητική!

Ο Εκπρόσωπος του ΛΑ.Ο.Σ Κωστής Αϊβαλιώτης, αναφερόμενος στην υπόθεση του πρώην Υπουργού Μιχάλη Λιάπη, προέβη στην εξής δήλωση:

«Η ατιμωρησία και η αλαζονεία των εξουσιαστών είναι βαθιά ριζωμένες στην Ελλάδα και…

οι ψηφοφόροι δυστυχώς και πέρσι έκαναν το ίδια λάθη που κάνουν εδώ και δεκαετίες και τις διαιωνίζουν. Η περίπτωση Λιάπη είναι κλασική και προκλητική. Πάντως δημιουργεί ερωτηματικά η χρονική στιγμή, το όλο σκηνικό με την μαγνητοσκόπηση της σύλληψης κλπ».

Αφιερωμένο σε όλους τους ερωτοχτυπημένους άντρες

Όλοι οι άντρες λίγο πολύ έχουμε αγαπήσει και έχουμε πληγωθεί..

Και όταν ένας άντρας χάνει τη γυναίκα που αγάπησε ξεσπάει με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Ένας από αυτούς είναι και να βάζει τραγούδια που μιλάνε για το αίσθημα αυτό...

Στο βίντεο λοιπόν αφιερώνουμε σε όλους τους πληγωμένους το τραγούδι του διάσημου τραγουδιστή Σταμάτη Γονίδη- Δεν θα μάθεις ποτέ

Το επικό Everquest Συνεχίζεται

Τα Everquest αποτελούν ίσως μια σειρά από τα ιστορικότερα MMORPG παιχνίδια που κυκλοφόρησαν ποτέ. Αποτέλεσαν τη βάση πολλών σύγχρονων MMO τα οποία δανείστηκαν στοιχεία ενώ αποτελούν ίσως και τα μακροβιότερα παιχνίδια ρόλων με το να διατηρούν ακόμη servers ενεργούς από παίκτες.

Η SOE εταιρία κυκλοφορίας των παιχνιδιών έχει προχωρήσει πλέον επισήμως στην κατασκευή του νέου παιχνιδιού της σειράς με τον τίτλο Everquest Next το οποίο όπως υποστηρίζει θα είναι κυριολεκτικά το παιχνίδι που θα μας βάλει στην νέα γενιά παιχνιδιών.

Στο αρχείο επισήμως η υπόθεση Siemens

Στην υπόθεση Siemens επανέρχεται η Süddeutsche Zeitung του Μονάχου με αφορμή την επικείμενη μετάβαση στην Αθήνα του πρώην επικεφαλής του γερμανικού ομίλου, X. Φον Πίρερ, προκειμένου να καταθέσει ενώπιον της εισαγγελίας, όπως μεταδίδει…η Deutsche Welle.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας που έχει τίτλο «Ταξίδι στην Αθήνα», ο Χάινριχ φον Πίρερ θα καταθέσει ως πρόσωπο, στο οποίο αποδίδεται η τέλεση ενός εγκλήματος στο πλαίσιο της υπόθεσης δωροδοκιών Ελλήνων πολιτικών και κρατικών αξιωματούχων, προκειμένου ο γερμανικός όμιλος να διασφαλίσει αναθέσεις έργων.

SMS από 54122!

Πολλές φορές υπάρχει η περίπτωση να λάβουμε κάποιο μήνυμα ενημερωτικό από κάποιο πενταψήφιο και να πανικοβληθούμε. Καμιά φορά βέβαια υπάρχει λόγος, ενώ άλλες φορές ίσως και να μην υπάρχει.

Πρόσφατα έλαβε ένα sms από το 54122 και ο γραφών αυτού του κειμένου και πανικοβλήθηκε με αποτέλεσμα να γίνει έξω φρενών. Από που και ως που λαμβάνω εγώ τέτοια μηνύματα; Πως με ενημερώνει μια εταιρία για τις υπηρεσίες της; Και φυσικά θα το ψάξω μέχρι να βρω τι γίνεται.

Το συγκλονιστικό βίντεο του Χαβιέρ Μπαρδέμ

Συγκλονιστικό και το νέο βίντεο του Χαβιέρ Μπαρδέμ στα πλαίσια της καμπάνιας για τους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα.

Ο γνωστός ηθοποιός εμφανίζεται να ουρλιάζει από τον πόνο ενώ ο εκφωνητής μας συμβουλεύει, αν αισθανόμαστε τον πόνο των άλλων να ουρλιάξουμε μαζί.

Ένα συγκλονιστικό βίντεο με νόημα που οι λέξεις δεν μπορούν να περιγράψουν. Δείτε το:

Σελίδες