Ιούνιος 2017

Τέλος στην πλαστική σακούλα από τις αρχές του 2018

Με περιβαλλοντικό τέλος θα διανέμονται από τον Γενάρη του 2018, οι πλαστικές σακούλες προκειμένου να ελεγχθεί το βασίλειο των αποβλήτων που προκαλεί μεγάλη ρύπανση στα θαλάσσια και χερσαία οικοσυστήματα και τεράστιες επιπτώσεις στο περιβάλλον.

Σύμφωνα με σχέδιο νόμου για την ανακύκλωση που βρίσκεται στο στάδιο της επεξεργασίας από τον αναπληρωτή υπουργό Περιβάλλοντος, Σωκράτη Φάμελλο, από την 1η Ιανουαρίου του νέου έτους δεν θα επιτρέπεται η δωρεάν διάθεση στους καταναλωτές της πλαστικής σακούλας μεταφοράς εμπορευμάτων ή προϊόντων.

Οι 6 καλύτερες τροφές για τον άντρα

Είμαστε ό,τι τρώμε, όπως πολύ καλά γνωρίζετε, αφού οποιοδήποτε ευεργετικό ή βλαβερό συστατικό βάζουμε στον οργανισμό μας μέσω των τροφών που επιλέγουμε επηρεάζει άμεσα την υγεία μας.

Η διατροφή, μαζί με τη συστηματική σωματική άσκηση και τον καλό ύπνο, αποτελεί «πυλώνα» της καλής υγείας και μάλιστα συγκεκριμένες τροφές είναι δυνατό να προστατεύσουν από συγκεκριμένες παθήσεις.

Ποια είναι λοιπόν τα πολύτιμα συστατικά που μειώνουν τον κίνδυνο για τις πιο συχνές παθήσεις των αντρών και σε ποιες τροφές τα βρίσκουμε;

Ποια είναι τα συμπτώματα του εγκεφαλικού στις γυναίκες

Ένα εγκεφαλικό επεισόδιο δεν είναι πάντα επίπονο ούτε προκαλεί εμφανή συμπτώματα.

Αν και περίπου ένας στους έξι άντρες εκδηλώνει τα κλασικά συμπτώματα του εγκεφαλικού –όπως δυσκολία στην ομιλία, παράλυση της μίας πλευράς του προσώπου και αλλοιώσεις στην όραση– πολλές είναι οι μελέτες που υποδεικνύουν ότι δεν συμβαίνει το ίδιο και μεταξύ των γυναικών.

Το αποτέλεσμα είναι πολλές γυναίκες να παθαίνουν εγκεφαλικό χωρίς να το γνωρίζουν.