Ιανουάριος 2017

Κυριάρχησε η Ducati στις πρώτες δοκιμές της χρονιάς

Η πρώτη ημέρα των επίσημων δοκιμών του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Μοτοσικλετών για τη φετινή σεζόν, ολοκληρώθηκε στην πίστα Sepang της Μαλαισίας.

Ο δοκιμαστής της Ducati, Casey Stoner έκανε τον καλύτερο χρόνο στις πρώτες χειμερινές δοκιμές εξέλιξης, με τον Andrea Dovizioso να τον ακολουθεί. Μάλιστα, οι δύο αναβάτες της ιταλικής ομάδας ήταν οι μοναδικοί που κατέβηκαν κάτω από τα δύο λεπτά. Ο Jorge Lorenzo απογοήτευσε πλήρως στην παρθενική του εμφάνιση, μένοντας 17ος.

Η ανησυχία του άνδρα για το μικρό πέος

«Είναι το πέος μου πολύ μικρό;» Είναι σχεδόν απίθανο οι άνδρες να απευθύνουν την ερώτηση αυτή σε φίλους ή σε συντρόφους. Μέσα στο πλαίσιο τη ασφάλειας και της εχεμύθειας που προσφέρει το γραφείο ενός ειδικού, όμως, αυτή είναι μια ερώτηση που διατυπώνεται αρκετά συχνά. Πολλές φορές μάλιστα, οι πατέρες ρωτούν τους παιδιάτρους σχετικά με το μέγεθος του πέους του γιου τους και κατά τη διάρκεια της επίσκεψης βρίσκουν την ευκαιρία να ρωτήσουν και για τους ίδιους.

Η επίδραση των αντιυπερτασικών στη σεξουαλική λειτουργία των ανδρών

Είναι γνωστό ότι η υπέρταση σχετίζεται με την εμφάνιση σεξουαλικής δυσλειτουργίας στους άνδρες. Συχνά όμως, πολλά από τα σεξουαλικά προβλήματα των ανδρών δεν οφείλονται στην ίδια την υπέρταση αλλά στην αντιυπερτασική αγωγή που λαμβάνουν. Τα φάρμακα που μπορεί να προκαλέσουν σεξουαλική δυσλειτουργία είναι τα διουρητικά και οι β-αποκλειστές. Τα διουρητικά μπορεί να μειώσουν τη ροή του αίματος προς το πέος καθώς και τα επίπεδα ψευδαργύρου που είναι απαραίτητα για την παραγωγή της τεστοστερόνης.

Βελτιώστε την όρασή σας – χωρίς χειρουργείο ή γυαλιά

Τα προβλήματα όρασης αφορούν πολλούς από εμάς: μυωπία, πρεσβυωπία, αστιγματισμός... Τα γυαλιά οράσεως ή οι φακοί επαφής συνήθως βοηθούν, ωστόσο οι ειδικοί επισημαίνουν πως υπάρχουν κι άλλοι τρόποι να βελτιώσετε την όρασή σας και να προλάβετε τυχόν προβλήματα. 

Τι μπορείτε να κάνετε για να βελτιώσετε την όρασή σας

Πώς επηρεάζουν τη σεξουαλική ζωή οι ώρες εργασίας:

Οι άνθρωποι που αφιερώνουν πολλές ώρες στη δουλειά τους στερούνται ποιότητας ζωής, έχουν κακή διάθεση, είναι συνήθως εξαντλημένοι και έχουν αρνητικά συναισθήματα έναντι ανθρώπων και καταστάσεων, σύμφωνα με τους επιστήμονες.

Έρευνα που διεξήχθη για τη σεξουαλική ζωή των εργαζομένων, έδειξε ότι η σεξουαλική ζωή όσων εργάζονται πάνω από 48 ώρες την εβδομάδα υποφέρει.

Γιατί κρυώνουμε;

Ακόμη και τώρα το χειμώνα δεν κρυώνουμε όλοι το ίδιο. Άλλοι ανεβάζουν το θερμοστάτη του καλοριφέρ και άλλοι κυκλοφορούν με το πουκαμισάκι! Έχετε αναρωτηθεί γιατί κάποιοι άνθρωποι κρυώνουν περισσότερο ή λιγότερο από τους άλλους;

Το θερμορυθμιστικό κέντρο του οργανισμού, ο βιολογικός 'θερμοστάτης ' που βρίσκεται στον εγκέφαλο όπου ρυθμίζεται η θερμοκρασία του σώματός μας είναι αυτό που καθορίζει αν ζεσταινόμαστε ή κρυώνουμε.

Θρόμβωση: 4 σωτήρια μέτρα πρόληψης

Θρόμβος ονομάζεται η μάζα στερεού αίματος που αποτελείται από αιμοπετάλια και πρωτεΐνες του πλάσματος. Οι θρόμβοι είναι χρήσιμοι σε περίπτωση τραυματισμού, αφού εξασφαλίζουν διακοπή της αιμορραγίας, αλλά επικίνδυνοι εάν σχηματιστούν εσωτερικά σε ένα αιμοφόρο αγγείο, αφού ενδέχεται να οδηγήσουν σε έμφραγμα ή εγκεφαλικό.

Η σοκολάτα μειώνει τον κίνδυνο εγκεφαλικού!

Τα φλαβονοειδή, οι «θαυματουργές» ουσίες που υπάρχουν στη μαύρη σοκολάτα, αλλά και το τσάι, το κόκκινο κρασί και τα εσπεριδοειδή έχουν κατά καιρούς επισημανθεί ως οι φυσικοί σύμμαχοι της υγείας, που θωρακίζουν τον οργανισμό απέναντι σε μια σειρά απειλών.

Οι ευεργετικές επιδράσεις της μαύρης σοκολάτας επιβεβαιώνονται από πολλές μελέτες, μία εκ των οποίων αναφέρει πως η συχνή κατανάλωσή της μπορεί να αποτρέψει τον κίνδυνο εγκεφαλικού.