Αύγουστος 2014

650.000.000 αναπάντητες κλήσεις.

Η κατάσταση κρίσης που επικρατεί στα ελληνικά νοικοκυριά είναι εξαιρετικά κρίσιμη και πολλά απο αυτά αναγκάζονται να βαδίζουν στην κόψη του ξυραφιού για να τα φέρουν βόλτα.
Έτσι λοιπόν σε μια έρευνα που έγινε για γνωστό περιοδικό,αποκαλύφθηκε πως οι υποθέσεις ελληνικών νοικοκυριών έχουν αγγίζουν το εξωπραγματικό νούμερο των 650.000.000...
Πολύ δουλειά για τις εισπρακτικές εταιρίες που έχουν κάτσει στο σβέρκο των ελλήνων τα τελευταία 15 χρόνια...

Tags: 

Το σήκουελ των 20.000 λευγών κάτω απο τη θάλασσα.

Ανακοινώθηκε απο τον εγγονό του Ιουλίου Βέρν πως θα κυκλοφορήσει το τελευταίο βιβλίο του πασίγνωστου συγγραφέα μέσα στο 2016.
Κρατούσε τα τελευταία χειρόγραφα του προπάππου του ως κόρη οφθαλμού και αποφάσισε να τα εκδόσει μέσα στο 2016 το τελευταίο έργο του που έχει μείνει ακόμα ανέκδοτο.
Είναι μια ιστορία η οποία γράφτηκε τις τελευταίες μέρες του συγγραφέα και περιγράφει τη συνέχεια του μπεστ σέλερ του,20.000 λεύγες κάτω απο τη θάλασσα!!!
Συνεχίζει στο ίδιο μοτίβο και πιάνει την ιστορία ακριβώς απο εκεί που τελείωσε το πρώτο βιβλίο.

Tags: 

Κορυφή ανεργίας για Ελλάδα

Αμετάβλητο στο 11,5% παρέμεινε το εποχιακά προσαρμοσμένο ποσοστό της ανεργίας στην Ευρωζώνη τον Ιούλιο σε σχέση με τον Ιούνιο, ενώ ο ετήσιος πληθωρισμός στην περιοχή αναμένεται να έχει μειωθεί τον Αύγουστο στο 0,3% από 0,4% τον προηγούμενο μήνα, σύμφωνα με στοιχεία που ανακοίνωσε η Ευρωπαϊκή Στατιστική Υπηρεσία (Eurostat).

Πυγμάχος δέχτηκε σεξουαλική παρενόχληση...

Είναι πυγμάχος στην κατηγορία βαρέων βαρών στις Φιλιππίνες με πολλά πρωταθλήματα στο ενεργητικό του.
Ο 32χρονος πυγμάχος λοιπόν κατέθεσε μήνυση προς συναθλητή του γιατί δέχθηκε σεξουαλική παρενόχληση κατά τη διάρκεια των προπονήσεων...
Η αλήθεια είναι πως λέγονται αρκετά για το βίο κάποιον αθλητών αλλα όταν ένας πυγμάχος βγαίνει ανοιχτά και το καταγγέλει δεν αφήνει και πολλά περιθώρια στους υπόλοιπους να τον αμφισβητήσουν...

Tags: 

Τράκαρε λόγω αφίσας

Όλοι μας έχουμε προσέξει ενίοτε τις τεράστιες γιγαντοαφίσες που υπάρχουν σε πολλούς δρόμους της Αθήνας.
Ο Ανδρέας Φ. Ομως έμεινε να κοιτάει πάνω απο 4 δευτερόλεπτα την αφίσα μαγεμένος.Τα 4 δευτερόλεπτα ήταν αρκετά για να περάσει με κόκκινο και να τρακάρει με διερχόμενο όχημα.
Έτσι έκανε μήνυση στην εταιρεία που είχε τοοθετήσει την αφίσα ζητώντας αρκετά χρήματα ως αποζημίωση.
Το δικαστήριο για την υπόθεση συνεδρίασε τον περασμένο Μάιο εκδικάζοντας κατά της εταιρείας 44.000 ευρώ αποζημίωση!!!

Tags: 

Που πάνε τα λεφτά μας...

Η Ελλάδα βρίσκεται στη χειρότερη μοίρα της τα τελευταία 5 χρόνια.Αιτία είναι εκτός απο την ελλιπέστατη οικονομική και αναπτυξιακή πολιτική και η απώλεια πολλών κεφαλαίων που κάνουν φτερά προς τις ανατολικές χώρες των οποίων οι υπήκοοι βρίσκονται και εργάζονται στη χώρα μας.
Σε ένα οδοιπορικό στην γειτονική χώρα της Αλβανίας είδαμε ουκ ολίγες βίλλες μεταναστών που ζουν και εργάζονται στη χώρα μας.
Η παράνομη εξαγωγή συναλλάγματος δίνει και παίρνει και σύμφωνα με τα στοιχεία τα τελευταία 20 χρόνια έχουν κάνει φτερά απο τη χώρα μας περίπου 3 τρισεκατομμύρια ευρώ...

Tags: 

Στο κρατητήριο ο Colin Farell

Στο κρατητήριο οδηγήθηκε ο διάσημος και δημοφιλής ηθοποιός,ο οποίος τα ξημερώματα της περασμένης παρασκευής,βρέθηκε στα μπουντρούμια του αστυνομικού τμήματος του Los Angeles λόγω μέθης.
O Collin συνελήφθει να οδηγεί μεθυσμένος το πολυτελές αυτοκίνητο του και οι αστυνομικοί σε τυπικό έλεγχο τον σταμάτησαν για να του κάνουν αλκοοτέστ.
Βρέθηκε να έχει περάσει κατά πολύ το όριο και έτσι πέρασε το υπόλοιπο βράδυ του στο κρατητήριο...

Tags: 

Την κούρεψε...γουλί!

Γουλί κούρεψε ένας πατέρας στην κόρη του,ως τιμωρία για αυτό που είχε κάνει.

Η 16χρονη κοπέλα,μαθήτρια της Β’ Λυκείου,βρισκόταν μπροστά απο την κάμερα του υπολογιστή της και έκανε ...στριπτίζ μέσω διαδικτύου,την ώρα που ο ανυποψίαστος πατέρας μπήκε στο δωμάτιο της,πιάνοντας την στα πράσα.

Η κόρη,λόγω της δυνατής μουσικής,δεν άκουσε την πόρτα να ανοίγει και τον πατέρα της να μπαίνει μέσα και έτσι συνέχισε να χορεύει προκλητικά ενώ ήταν σχεδόν γυμνή!

Tags: 

Πρόταση γάμου...σε οίκο ανοχής!!!

Πρόταση γάμου,πού αλλού,σε οίκο ανοχής δέχτηκε μία ιερόδουλη απο την Πολωνία,απο έναν τακτικό της πελάτη.

Ο εν λόγω άντρας,ο οποίος επισκεπτόταν αρκετά τακτικά την επιχείρηση στην οποία εργαζόταν η κοπέλα,γιατί πολύ απλά την είχε ερωτευτεί,πήρε την μεγάλη απόφαση να της κάνει πρόταση γάμου και να την βγάλει απο αυτό το είδος ζωής.

Η απάντηση ήταν φυσικά θετική,μιάς και η ίδια είχε αρχίσει να έχει τα ίδια συναισθήματα και οι δυο τους πλέουν σε πελάγη ευτυχίας και σκοπεύουν πολύ σύντομα να μεγαλώσουν την οικογένεια τους,κάνοντας ένα παιδάκι!

Tags: 

5 Απλά βήματα για καλύτερη φυσική κατάσταση

Το ανθρώπινο σώμα,είναι ενας άψογα σχεδιασμένος μηχανισμός που όμως χρειάζεται και ...λίγο γρασσάρισμα μερικές φορές για να λειτουργήσει καλύτερα!

Με 5 απλά tips μπορείτε να αλλάξετε την ποιότητα της ζωής σας και να δυναμώσετε τον οργανισμό σας!
Βήμα 1

Πίνετε πολύ νερό.Αυτό θα βοηθήσει το σώμα σας να ενυδατωθεί και να αποβάλλει όλες τις περιττές τοξίνες που το βομβαρδίζουν...

Βήμα 2

Tags: 

Σελίδες