Οκτώβριος 2013

Ένταση στην Πατησίων

Στην Πατησίων στο ύψος της ΑΣΟΕΕ νωρίτερα το μεσημέρι μια ομάδα μικροπωλητών επιτέθηκε σε αστυνομικούς επειδή πραγματοποιούσαν ελέγχους με την βοήθεια των ΜΑΤ που βρισκόντουσαν κοντά στο συμβάν ανάγκασαν τους μικροπωλητές να μπουν μέσα στο προαύλιο χώρο της ΑΣΟΕΕ και από κει συνέχισαν να πετούν πέτρες προς τους αστυνομικούς.

Γνωρίζει κάποιος για γνωριμίες μέσω κινητού?

Καλησπέρα παιδιά με λένε Ιωάννα, και τον τελευταίο καιρό είμαι μόνη μου.Πέρασα ένα πολύ άσχημο χωρισμό με τον πρώην σύντροφό μου. Η αυτοπεποίθησή μου έχει πέσει στα πατώματα και ακόμη παρακάτω. Ειδικά τον πρώτο καιρό δεν είχα όρεξη να κάνω τίποτα, ούτε έξω για καφέ δεν έβγαινα. Τώρα όμως το πήρα απόφαση και είμαι έτοιμη να ξαναφτιάξω την ζωή μου, αλλά δυσκολεύομαι με τον τρόπο, γιατί γενικά δεν το έχω να βγαίνω έξω και να φλερτάρω και όταν με φλερτάρουν αγχώνομαι και δεν μιλάω και όπως καταλαβαίνεται δεν οδηγεί πουθενά αυτό.

Νεκροί μητέρα με τα παιδία της

Στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης βρέθηκε νεκρή μια μητέρα με τα 4 παιδιά της στο σπίτι τους. Τα θύματα πέθαναν απο πολλαπλές μαχαιριές που είχαν στα σώματά τους για τις δολοφονίες κατηγορείται ο ξάδελφος του συζύγου της νεκρής γυναίκας.

Η γνωριμία μου με τον έρωτα

Καλησπέρα παιδιά,με λένε Κώστα και είμαι 35 χρονών.Τον τελευταίο καιρό η ζωή μου ήταν μόνο η δουλειά μου, δεν είχα πολύ χρόνο για να βγαίνω έξω και όταν το έκανα ήταν με δυο τρία φιλαράκια μου που τα ξέρω από παλιά, όλοι τους φυσικά είχαν σχέσεις και ήμουν το μόνο μπακούρι στην παρέα. Δεν ένιωθα πολύ καλά για αυτό και όλοι μου οι φίλοι προσπαθούσαν να μου γνωρίσουν κοπέλες για να κάνω μια σχέση, αλλά ποτέ καμία δεν ευδοκίμασε και σιγά-σιγά και γω άρχισα να απογοητεύομαι και να με παίρνει από κάτω.

Αρραβωνιάστικε η Kim Kardashian

Ο Kanye West έκανε και επίσημη πρόταση στην Kim Kardashian που ήταν μαζί τους τελευταίους 18 μήνες και έχουν και μία κορούλα μαζί. Η πρόταση έγινε με ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι 15 καρατίων

Αυτοκτονίες στην Κρήτη

Το βράδυ της Πέμπτης μια 68 γυναίκα από τις Βουκουλιές Κρήτης έβαλε τέλος στην ζωή της πίνοντας μεγάλη ποσότητα χαπιών και σήμερα το πρωί ένας 60 άνδρας από το Ρέθυμνο Κρήτης αυτοκτόνησε με την καραμπίνα του.

Σελίδες