Ιούνιος 2012

Football League: Με ήττα ολοκλήρωσε ο Πλατανιάς

Η 6η αγωνιστική είχε διαδικαστικό χαρακτήρα, καθώς τα πάντα είχε ξεκαθαρίσει από την περασμένη Τετάρτη. Ο Πλατανιάς Χανίων είχε εξασφαλίσει την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα, οπότε η σημερινή του ήττα στο «Ελ Πάσο» ήταν άνευ σημασίας.

Αυξημένος κίνδυνος για μπλακ άουτ στο taxisnet

Πονοκέφαλος έχει πιάσει τα στελέχη του υπουργείου Οικονομικών εξαιτίας των αυξημένων πιθανοτήτων για μπλακ άουτ στο taxisnet. Και αυτό διότι αρκετοί φορολογούμενοι μπορεί να σπεύσουν ταυτόχρονα και να υποβάλουν τις δηλώσεις τους ηλεκτρονικά, λίγες μέρες πριν από τη 16η Ιουλίου, που εκπνέει η σχετική προθεσμία. Ως αποτέλεσμα ο κίνδυνος να καταρρεύσει το σύστημα taxisnet είναι πιο ορατός από ποτέ. Στη ΓΓΠΣ προετοιμάζονται ήδη για ένα τέτοιο ενδεχόμενο, αλλά ευελπιστούν ότι οι διαδικασίες αναβάθμισης του συστήματος, στις οποίες προχωρούν αυτές τις μέρες, θα αποτρέψουν αυτό τον κίνδυνο.

Ξεκίνησε η διαδικασία ανταλλαγής του Β. ...

Ο Μπουτ, για την δράση του οποίου είχε γραφτεί το βιβλίο "Έμπορος του Θανάτου" και αποτέλεσε έμπνευση για την ταινία "Ο Άρχοντας του Πολέμου" (Lord of War) καταδικάστηκε τον Απρίλιο διότι, όπως έλεγε το κατηγορητήριο, συμφώνησε να πουλήσει όπλα σε Αμερικανούς μυστικούς πράκτορες οι οποίοι υποδύονταν τους Κολομβιανούς αντάρτες που ήθελαν να επιτεθούν σε Αμερικανούς στρατιωτικούς.

Γερμανία σε... κατάθλιψη (video+pics.)

Πάνω από 500.000 Γερμανοί είχαν συγκεντρωθεί στις πλατείες του Βερολίνου έτοιμοι να πανηγυρίσουν την πρόκριση της εθνικής ομάδας στον τελικό του EURO 2012 αλλά ο Μάριο Μπαλοτέλι τους χάλασε τα σχέδια και σκόρπισε απογοήτευση τόσο στους Γερμανούς στις πλατείες όσο και στους Γερμανούς που βρέθηκαν στις εξέδρες της Βαρσοβίας. Β.Μ.

"Με τη βοήθεια του Θεού" η εξόντωση των ...

Πληροφορούμαστε λοιπόν ότι ο «Θεός» είναι οπαδός του «Μνημονίου», της «μίζας», της «λαμογιάς», των «ρουσφετιών», των άγριων περικοπών συντάξεων και μισθών και των «χαρατσιών».

Έγκριση πιστώσεων για πρόγραμμα ΑΩ των F-16 BLOCK 52+

Αποδεκτή έκανε την εισήγηση της Υπηρεσίας ο Γενικός Διευθυντής της ΓΔΑΕΕ Δημήτριος Γεωργιόπουλος και ενέκρινε την παροχή πίστωσης, συνολικού ύψους 1.679.915 δολαρίων στα πλαίσια υλοποίησης της Σύμβασης ΑΩ 20/2000, μεταξύ του ΥΠΕΘΑ και της εταιρείας United Technologies International Corporation (UTIC).

Ένας Τούρκος λοχίας νεκρός και τρείς ...

Ένας Τούρκος επαγγελματίας λοχίας σκοτώθηκε σε συμπλοκή με μαχητές του ΡΚΚ στην περιοχή της κωμόπολης Yuksekova του νομού Hakkari. Επιπλέον σήμερα σε ένα άλλο περιστατικό στην περιοχή του Πόντου τρεις στρατοχωροφύλακες τραυματίστηκαν από έκρηξη τηλεχειριζόμενης νάρκης στο διοικητήριο της Στρατοχωροφυλακής του Duzkoy

Στην Αθήνα το Σεπτέμβριο ο Τούρκος ΥΠΕΞ

Σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση ο κ. Αβραμόπουλος έκανε λόγο για «φιλική και εγκάρδια συνομιλία». «Συνομιλήσαμε», είπε, «χωρίς να μπούμε στην ουσία των θεμάτων, αλλά για να ανανεώσουμε την αμοιβαία επιθυμία, να προχωρήσουμε το συντομότερο δυνατό στην καλλιέργεια των σχέσεων καλής γειτονίας, συνεννόησης και συνεργασίας» και όπως εκτίμησε, «όλα δείχνουν πλέον ότι τον Σεπτέμβριο θα έχουμε και την πρώτη επίσημη συνάντησή μας στην Αθήνα.

Πραντέλι: Πρέπει να ρισκάρουμε

"Πρέπει να ρισκάρουμε και όχι να παίξουμε άμυνα στην περιοχή μας. Θα προτιμούσα να σκοράρουν οι γερμανοί στην αντεπίθεση, παρά μετά από 20 λεπτά πίεσης", είπε αρχικά και συμπλήρωσε: "Βεβαίως, ξέρουμε πώς να παίξουμε άμυνα. Ξέρουμε να κάνουμε τάκλιν. Η τακτική προσέγγιση είναι το μικρότερο από τα προβλήματά μας. Πρέπει να βρούμε ισορροπία".

Σελίδες