Μάιος 2012

Μπαράζ προσχωρήσεων στους Ανεξάρτητους Έλληνες από ...

Μπαράζ προσχωρήσεων στους Ανεξάρτητους Έλληνες από τη ΝΔ: Τη συνεργασία τους με πρώην βουλευτές και στελέχη της Νέας Δημοκρατίας ανακοίνωσαν σήμερα οι Ανεξάρτητοι Έλληνες. Συγκεκριμένα, στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας και σε μη εκλόγιμη θέση θα συμπεριληφθούν οι καθηγητές πανεπιστημίου, Φίλιππος Τσαλίδης, τ. βουλευτής Ν.Δ. Ξάνθης και Κώστας Χαραλαμπόπουλος, τ. βουλευτής Ν.Δ. Ιωαννίνων και πρώτος επιλαχών στις τελευταίες εκλογές στο ψηφοδέλτιο Ιωαννίνων.

Σε απομόνωση οδηγείται η οικονομία της Ελλάδας

Σε οικονομική απομόνωση οδηγείται αργά, αλλά σταθερά η Ελλάδα, εξαιτίας του «φόβου της δραχμής». Χθες, ένας από τους μεγαλύτερους οργανισμούς ασφάλισης πιστώσεων, η Euler Hermes, ανακοίνωσε ότι διακόπτει την ασφάλιση των εξαγωγών προς την Ελλάδα, έως ότου ξεκαθαρίσει η κατάσταση. Είχε προηγηθεί από το περασμένο φθινόπωρο ένας άλλος εκ των τριών μεγάλων του κλάδου, η Coface.

Μπατίστ: Μπορούμε τον τίτλο στο ΣΕΦ!

"Είμαι πολύ χαρούμενος για τη νίκη. Ηταν μια πρωτοφανής κατάσταση για μας. Ξέραμε πως ο Ολυμπιακός ήθελε τη νίκη για να πανηγυρίσει τον τίτλο στην έδρα μας. Όμως παίξαμε πολύ δυνατά και καταφέραμε να επιβιώσουμε για μία ακόμη μέρα. Βασικό μας κίνητρο ήταν να μην τους επιτρέψουμε να πάρουν τον τίτλο στο ΟΑΚΑ", είπε ο κορυφαίος του Τριφυλλιού στον 4ο τελικό και συνέχισε, αναφερόμενος στον... τελικό των τελικών. "Στο ΣΕΦ χάσαμε εύκολα δύο φορές και το Σάββατο θα πρέπει να παίξουμε πολύ καλά, γιατί ο Ολυμπιακός θα εμφανιστεί με πολλή ενέργεια μπροστά στον κόσμο του.

ΣΗΜΕΡΑ

Ενα βήμα πιο κοντά στη διάλυση βρίσκεται από προχθές το διοικητικό σχήμα της ΤΝΚ-ΒΡ μετά την παραίτηση του διευθύνοντος συμβούλου της, Μιχαήλ Φρίντμαν. Η αποχώρηση -σε 30 ημέρες- επιδεινώνει την κρίση στους κόλπους της τρίτης μεγαλύτερης ρωσικής πετρελαϊκής και, σύμφωνα με αναλυτές, αποδεικνύει ότι ο όμιλος AAR των τεσσάρων Ρώσων μεγιστάνων που συμμετέχουν στην κοινοπραξία μαζί με την ΒΡ «έχει χάσει την εμπιστοσύνη του στον βρετανικό κολοσσό και η παρούσα κατάσταση δεν μπορεί να συνεχιστεί».

Προεδρικές ντόπες για πρωτάθλημα στο ΟΑΚΑ

Ο σέρβος προπονητής των ερυθρόλευκων, Ντούσαν Ιβκοβιτς, στις δηλώσεις του για τον τέταρτο τελικό απέναντι στον Παναθηναϊκό ανέφερε: "Μέχρι τώρα και τα τρία παιχνίδι ήταν ματς υψηλού επιπέδου όπως περίμεναν όλοι. Προσωπικά πιστεύω ότι η ομάδα μου έχει ένα μικρό ψυχολογικό προβάδισμα γιατί έχουμε ένα ακόμα παιχνίδι στο ΣΕΦ ακόμα κι αν χάσουμε την Τετάρτη. Αυτό παράλληλα είναι και μια μικρή πίεση για τον Παναθηναϊκό. Τους σεβόμαστε απόλυτα και περιμένουμε ένα κλειστό και σκληρό παιχνίδι που θα κριθεί στις λεπτομέρειες".

Επιχείρηση εντοπισμού αγνοούμενου ορειβάτη στον Όλυμπο

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Το Facebook έσβησε φωτογραφίες πρώην καρκινοπαθούς

Η Joanne Jackson ήθελε να μοιραστεί τη νίκη της απέναντι στον καρκίνο με όλο τον κόσμο. H 40χρονη Βρετανίδα είχε νικήσει τον καρκίνο του μαστού και για τον λόγο αυτό ανάρτησε στην σελίδα της στο facebook φωτογραφίες με τις ουλές της μαστεκτομής της. Όμως, το δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης θεώρησε τις εν λόγω φωτογραφίες προσβλητικές και τις αφαίρεσε από το site, αναφέρει η Huffington Post. Η 40χρονη πάντως θεώρησε πως οι 11 φωτογραφίες που ανάρτησε στη σελίδα της θα μπορούσαν να εμπνεύσουν και άλλες γυναίκες, που έρχονται αντιμέτωπες με τον καρκίνο του μαστού.

Κάμπελ: Μην έρθετε στην Ουκρανία

"Μείνετε σπίτι, δείτε το από την τηλεόραση. Μην διανοηθείτε να το ρισκάρετε... επειδή μπορεί να καταλήξετε να γυρίσετε πίσω μέσα σε φέρετρο", τόνισε ο άλλοτε άσος των Τότεναμ και Άρσεναλ σε τηλεοπτική εκπομπή του "BBC", και συνέχισε: "Νομίζω ότι οι άνθρωποι της UEFA έκαναν λάθος, επειδή αυτό που θα έπρεπε να πουν είναι ότι αν θέλετε τη διοργάνωση λύστε τα προβλήματά σας. Μέχρι να δούμε μία τεράστια βελτίωση, ότι έχετε λύσει αυτά τα προβλήματα, δεν πρόκειται να πάρετε τη διοργάνωση. Δεν αξίζετε να φιλοξενήσετε τέτοια φημισμένα τουρνουά στη χώρα σας", πρόσθεσε ο 37χρονος άσος.

Ζοτς: Παίξαμε πολύ άσχημα...

"Με εξαίρεση ένα πεντάλεπτο στη διάρκεια του τρίτου δεκαλέπτου, παίξαμε πάρα πολύ άσχημα", είπε αρχικά ο τεχνικός του Παναθηναϊκού και συνέχισε... "Ο Ολυμπιακός ήταν πιο επιθετικός απ' ό,τι εμείς στο ξεκίνημα κι αυτό προκύπτει από τα 13 επιθετικά ριμπάουντ που είχε στο πρώτο ημίχρονο, ενώ εμείς στο ίδιο σημείο είχαμε εννέα αμυντικα... Δηλαδή, είχαν περισσότερα ριμπάουντ στη δική μας ρακέτα απ' ό,τι εμείς. Αν δούμε επίσης τα λάθη και τις ασίστ, τότε θα καταλάβετε ποιο άλλο στοιχείο έδωσε τη νίκη στον Ολυμπιακό. Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τη νίκη του".

Στέλνουν στη Ραπίντ τον Μπόλονι

"Ο Μπόλονι χώρισε από τον ΠΑΟΚ και μπορεί να έρθει στην Ρουμανία με 300 000 ευρώ. Το 2008 δεν ήταν διατεθειμένος να έρθει ακόμη και με ένα εκατομμύριο ευρώ!", αναφέρει η αθλητική ιστοσελίδα "Sport.ro" και προσθέτει: "Ο Κόπος (ιδιοκτήτης της Ραπίντ) μπορεί να τον φέρει αυτή τη χρονιά με 300 000 ευρώ. Είναι και αυτός στη λίστα του". Για το θέμα ρωτήθηκε και ο Μπόλονι, ο οποίος σχολίασε σχετικά: "Η Ραπίντ έχει τον αριθμό μου και το τηλέφωνό μου είναι ανοιχτό".

Σελίδες