Απρίλιος 2012

Εκστρατεία τρόμου κατά των άλλων κομμάτων για να ...

Σε όλο αυτό το σκηνικό είναι χαρακτηριστικό ότι έχει αναθεωρηθεί ο βασικός στόχος των μνημονιακών δυνάμεων που ήταν το 50%. Τώρα έχει μειωθεί στο 45% ο στόχος προκειμένου να αποκτήσουν τουλάχιστον 165 έδρες και με την συνεργασία της ΔΗΜΑΡ ή και του ΛΑΟΣ να καταφέρουν να σηχματίσουν μια κυβέρνηση που θα συνεχίσει την πολιτική του Μνημονίου. Πόσο πιθανό είναι αυτό;

Ελβετία: Πρωταθλήτρια η Βασιλεία

Το συγκρότημα του Χέικο Βόγκελ βρίσκεται 18 βαθμούς μπροστά από τη δεύτερη Λουκέρνη, διαφορά που δεν καλύπτεται στις εναπομείνασες πέντε αγωνιστικές. Τα γκολ των πρωταθλητών στη σημερινή αναμέτρηση πέτυχαν οι Στρέλερ (9’), Φράι (64’) και Ζουά (90+1’).

Nέο κεφάλαιο στον γάμο του Γ. Βουλγαράκη - Η επιστροφή του στο σπίτι!

Νέο κεφάλαιο στον γάμο τους ανοίγουν, σύμφωνα με δημοσίευμα της "Real life", ο Γιώργος Βουλγαράκης και η Κατερίνα Πελέκη. Ύστερα από 27 χρόνια κοινής πορείας και την απόφαση που είχαν πάρει τον Μάιο του 2011 να συνεχίσουν χωριστά, το ζευγάρι φαίνεται πως οδηγήθηκε στην επανασύνδεση.

Θεσσαλονίκη: Ένταση στα ΚΤΕΛ Χαλκιδικής

Ένταση επικράτησε αργά το απόγευμα στα ΚΤΕΛ της Χαλκιδικής κατά τη διάρκεια της κινητοποίησης που πραγματοποιούν οι εργαζόμενοι, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις απολύσεις που ανακοίνωσε η επιχείρηση, επικαλούμενη οικονομικά προβλήματα. Έγιναν δύο προσαγωγές στο αστυνομικό τμήμα της Πυλαίας, ενώ στη συνέχεια τα δρομολόγια πραγματοποιήθηκαν κανονικά.- © ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ και παραχωρούνται σε συνδρομητές μόνον για συγκεκριμένη χρήση.

Από του χρόνου πάλι ο Ασού-Εκοτό

"Υπέστη εξάρθρωση ώμου. Επιπλέον, ταλαιπωρείται από ένα πρόβλημα στο γόνατο και θα μείνει εκτός δράσης για το υπόλοιπο της σεζόν", τόνισε ο Χάρι Ρέντναπ, ο οποίος χάνει στο κρισιμότερο σταυροδρόμι του πρωταθλήματος τον βασικό του αριστερό μπακ.

Μποροβήλος: Ατυχείς οι δηλώσεις Παπουτσάκη

Για την εξέλιξη του πρωταθλήματος αν και δεν ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς: «Αν λάβουμε υπόψη την γενικότερη κατάσταση στην χώρα με τα γεγονότα που περιγράψατε ολοκληρώθηκε η χρονιά πήγε καλά με κάποιες δυσάρεστες εξαιρέσεις και μιλάω για γεγονότα βίας. Ήταν ένα πρωτάθλημα που κράτησε το ενδιαφέρον του κόσμου τουλάχιστον μέχρι το ντέρμπι όσον αφορά τον τίτλο και στην ουρά τα πάντα κρίνονταν μέχρι το φινάλε.» Για τη διαιτησία του φετινού πρωταθλήματος: «Η διαιτησία έκανε πολλές προσπάθειες για να δείξει ένα καλύτερο πρόσωπο. Εγώ πιστεύω ότι οι διαιτητές είναι ποιοτικοί.

Ζοτς: Εξαιρετικός ο Πατ

"Αγωνιστήκαμε πολύ σοβαρά από την αρχή έως τα τέλος, κάτι πολύ σημαντικό. Θα ήθελα να πω, επίσης, πως στα 13 λεπτά που αγωνίστηκε σήμερα ο Πατ Καλάθης ήταν εξαιρετικός", είπε ο Ζοτς και συνέχισε... "Πάμε, τώρα, για τον επόμενο αγώνα κι έχουμε την εμπειρία για το τι θα συναντήσουμε στη Ρόδο, από τη μεταξύ μας αναμέτρηση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Η σειρά είναι στο 2-0, τίποτα δεν έχει τελειώσει, θέλουμε ακόμα μία νίκη".

Κράβαρικ: Ο Φοίνικας ήταν πιο αποφασιστικός

Ο έμπειρος απέδωσε εύσημα στους αντιπάλους του, τόνισε πως ο Ηρακλής δεν ήταν όσο αποφασισμένος θα έπρεπε και μίλησε για το δικό του αντίο. Αναφερόμενος στα λάθη του Ηρακλή είπε: "Όχι, δεν είχαμε τόσο μεγάλο πρόβλημα στην άμυνα όσο στο μπλοκ. Αν η ομάδα σκέφτεται να πάρει μια νίκη μέσα στην Σύρο πρέπει να είναι πιο αποφασιστική, η Σύρος έπαιξε πιο καλά πιο ομαδικά και άξιζε την νίκη. Δεν ήμασταν εμείς τόσο αποφασισμένοι όσο η Σύρος.

Σελίδες