Το Μουντιάλ... έφτασε

Αυτή τη φορά ο μπαξές έχει απ' όλα... Καμία μεγάλη Εθνική ομάδα δεν λείπει από το μεγάλο ραντεβού (με εξαίρεση ίσως τη Σουηδία του Ιμπραΐμοβιτς) και έτσι οι φίλοι του ποδοσφαίρου ανά την υφήλιο είναι έτοιμοι να δουν ό,τι καλύτερο στα γήπεδα της Βραζιλίας.

Όσο για τα φαβορί; Ίσως να μιλάμε για το πρώτο Παγκόσμιο Κύπελλο μετά από πολλά χρόνια που η Αργεντινή δεν κατεβαίνει με τον αέρα του φαβορί, τη στιγμή που η Βραζιλία ούσα λιγότερο φαντεζί από ποτέ, μοιάζει με... σίγουρη λύση! Η Ευρώπη από την πλευρά της έχει να παρουσιάσει την τρομακτική -αλλά και κουρασμένη πλέον- Ισπανία, με τις Αγγλία, Ολλανδία και Βέλγιο (του φίλου... Μιραλάς) να δηλώνουν έτοιμες για μεγάλα πράγματα!

Πέρα από αυτά όμως, στην Βραζιλία θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε για μία ακόμη φορά την Ελλάδα σε μια μεγάλη ποδοσφαιρική γιορτή, με τον Φερνάντο Σάντος και την παρέα του να είναι έτοιμοι για όλα... Ίσως να μην είναι σε θέση να κάνουν πράξη τον άθλο του 2004, ωστόσο με... αυτή την τρομερή παρέα, ποιος μπορεί να ποντάρει στο αντίθετο;

Τέλος, δεν πρέπει να ξεχάσουμε και το σόου που θα έχουμε στις εξέδρες των γηπέδων της Βραζιλίας... Όταν δεν θα βλέπουμε πορείες διαμαρτυρίας, κάθε... καυτό κοριτσάκι που θα θέλει να γίνει διάσημο θα κάνει τη βόλτα του από το μουντιάλ ημίγυμνο έτσι ώστε να τον εντοπίσουν οι... σκηνοθέτες και με τη σειρά του το αντρικό κοινό... Οι adrakles φυσικά θα περιμένουν και αυτό!!

Tags: