Πως να γυμναστείτε διασκεδάζοντας!

Θέλετε να γυμνάσετε το σώμα σας αλλά βαριέστε την γυμναστική; Υπάρχει λύση: Χορέψτε!

Κι όμως, μία ώρα έντονου χορού, καίει πάνω από 500 θερμίδες και επιπλέον, σας φτιάχνει τη διάθεσή! Οπότε, μην ξανακούσω δικαιολογίες του στυλ "δεν έχω λεφτά να πάω στο γυμναστήριο" ή "'οι ασκήσεις εκεί είναι πολύ βαρετές", γιατί σας βρήκα την λύση. Αν δεν έχετε λεφτά, μπορείτε απλά να χορέυετε ακόμα και στο σαλόνι του σπιτιού σας. Αν βαριέστε την μονοτονία του γυμναστηρίου, βάλτε την αγαπημένη σας μουσική και χορέψτε!

Εκτονωθείτε κι εσείς και το σώμα σας! Να δείτε, εκτός από την μυική τόνωση, θα δείτε και διαφορά στην ψυχολογία σας. Θα είστε μέσα στην ενέργεια, μέσα το κέφι και θα δείτε την αυτοπεποίθησή σας να πηγαίνει στα ουράνια, μας και το σώμα σας θα έχει φτιάξει αλλά και θα έχετε προβάρει τις χορευτικές σας φιγούρες θα έχετε προβάρει. Σκεφτείτε μόνο πως σε κάθε βήμα που θα κάνετε θα πέφτει από πάνω σας κι ένα από τα βάρη της ημέρας. Δοκιμάστε το, κι αν από την πρώτη μέρα στο τέλος της ώρας δεν είστε μέσα στο χαμόγελο και την ενέργεια, τότε τι να πω!

Βάλτε μουσική και χορέψτε μόνοι σας στο σαλόνι, παρακολουθείστε μαθήματα online ή ακόμα και σε γυμναστήριο ή και σε σχολή χορού, ακόμα και έξω, όσο διασκεδάζετε με τους φίλους σας! Το μόνο που χρειάζεται είναι οι κινήσεις που κάνετε να είναι βάση ρυθμού. Και θυμηθείτε, γυμνάζονται όλες οι μυϊκές ομάδες, αυξάνεται ο μεταβολισμός και οι καύσεις του σώματος, άρα έχετε απώλεια κιλών
πραγματοποιείται σύσφιγξη κοιλιακών, ποδιών, δυναμώνει ο κορμός, βελτιώνεται η στάση του σώματος, αποκτάτε ευλυγισία, αρμονία, εκτόνωση, ψυχική ισορροπία, φυσική κατάσταση και ενισχύετε το καρδιαναπνευστικό σας.

Βρείτε μου εσείς ένα λόγο για να μην το κάνετε!