Πρωινό: Το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας!

Πολλοί από εμάς κάνουν ένα τραγικό για την υγεία μας λάθος: δεν τρώμε πρωινό. Θέλετε γιατί ξυπνάμε την τελευταία στιγμή και δεν έχουμε χρόνο να φάνε, θέλετε γιατί οι γονείς μας δεν μας έμαθαν να τρώμε πρωινό, θέλετε γιατί δεν έχουμε συνειδητοποιείσει το πόσο σημαντικό είναι για τον οργανισμό μας; Για όποιον λόγο κι αν δεν τρώμε, πρέπει άμεσα να το αλλάξουμε. Θα δείτε πόσο καλύτερα θα είναι όταν το εντάξετε στην ημέρα σας!

Είναι πολύ σημαντικό να τρώμε πρωινό πριν βγούμε από το σπίτι μας το πρωί. Το ιδανικό είναι να τρώμε μέσα σε μισή ώρα από την ώρα που θα ξυπνήσουμε! Μας βοηθάει πολύ στην διατήρηση του μεταβολισμού μας, μας γεμίζει ενέργεια για να καταφέρουμε να αντεπεξέλθουμε σε μία δύσκολη μέρα, αλλά το πιο σημαντικό απ' όλα είναι πως είναι νόστιμο!

Δεν είναι ανάγκη να τρώτε κάθε μέρα τα βαρετά δημητριακά του εμπορίου, που ειδικά αυτά δεν είναι και τόσο υγιεινά όσο νομίζουμε! Μπορούμε να φάμε πολλά πράγματα, όπως, ένα τοστ. Ή τηγανήτες. Ή μπάρες, φτιαγμένες από τα χέρια μας, για να έχουν την γεύση που μας αρέσει.

Δεν έχουμε χρόνο; Ψωμί και τυρί. Ακόμα και λίγο από το χθεσινό φαγητό. Οτιδήποτε, αρκεί να μην ξεκινήσουμε την ημέρα μας με άδειο στομάχι.