Παραπλανητική καμπάνια από εταιρείες fast food!

Μία άκρως επικίνδυνη και παραπλανητική για το καταναλωτικό κοινό καμπάνια ξεκίνησε τώρα τελευταία από εταιρείες fast food.

Ο John Cisna, καθηγητής από την Αιόβα των ΗΠΑ, θέλησε να μας πήσει πως έτρωγε κάθε μέρα junk food και παρόλα αυτά αδυνάτισε. Όπως λέει ο ίδιος, για να ικανοποιήσει την περιέργειά του αποφάσισε να κάνει ένα πείραμα: να διαπιστώσει αν θα μπορούσε να χάσει κιλά καταναλώνοντας αποκλειστικά fast food.

Ο John Cisna, εξέδωσε βιβλίο με την εμπειρία του αυτή, το «My McDonald’s Diet», στο οποίο κατέγραψε την εμπειρία του. Όπως αναφέρει ο ίδιος στο βιβλίο που εξέδωσε αργότερα "η επιλογή μου να τρώω πρωινό, μεσημεριανό και βραδινό από τα McDonald’s πιθανότατα μου έσωσε τη ζωή."!!!

Ο Cisna αντί να επιλέγει τεράστια γεύματα, προσπάθησε να προσαρμόσει τη δίαιτα καταναλώνοντας μέχρι και 2.000 θερμίδες καθημερινά. Το αποτέλεσμα; Μέσα σε 180 ημέρες κατάφερε και έχασε 27 κιλά. "Είναι επιλογή μας που παχαίνουμε, δε φταίνε τα junk food", ανέφερε στον τοπικό τηλεοπτικό σταθμό KCC18.

Εμείς λέμε, πως εκτός από το να χάσει κιλά, πράγμα το οποίο μπορεί να είναι εφικτό, ας κάνει και μία εξέταση αίματος για να δει που βρίσκονται οι δείκτες του και μετά τα ξαναλέμε!