Ο θρύλος των Lakers Shaquille O'Neal απαντάει στο σχόλιο του LaVar Ball

Ο θρύλος Shaquille O'Neal έδωσε μια ξεκαρδιστική απάντηση στο σχόλιο του LaVar Ball σχετικά με τον Lonzo Ball που μεταγράφεται στους Πελεκάνους της Νέας Ορλεάνης.

Αμέσως μετά τη δημοσίευση των ειδήσεων ότι ο Lonzo ήταν εκτός Νέας Ορλεάνης, ο πατριάρχης της μπάλας το χαρακτήρισε "η χειρότερη" κίνηση από την οργάνωση. O'Neal, πρώην Laker ο ίδιος που εμπορεύτηκε επίσης η ομάδα, χτύπησε τις παρατηρήσεις του LaVar. Για αυτόν, το εμπόριο Ball ήταν η "δεύτερη χειρότερη" κίνηση από τους Lakers.
Σίγουρα, υπονοούσε ότι η χειρότερη κίνηση ήταν όταν οι Lakers τον αντάλλαξαν στο Miami Heat το 2004. Η κίνηση έσπασε αποτελεσματικά το ντουέτο Kobe-Shaq - ένας από τους πιο επιτυχημένους συνδυασμούς στην ιστορία του NBA. Ο συνδυασμός τους είχε ως αποτέλεσμα τέσσερα ταξίδια στους τελικούς του NBA.

Υπάρχουν διαφορετικές πλευρές στην ιστορία. Κάποιοι λένε ότι O'Neal ήθελε να μείνει - αν και μόνο αν οι Lakers του πρόσφεραν μια καλή σύμβαση. Δεδομένου ότι η ομάδα δεν είχε την ικανότητα να ικανοποιήσει τις επιθυμίες του, δεν είχαν άλλη επιλογή παρά να τον ανταλλάξουν. Εκτός από αυτό, ο ίδιος και ο Μπράιαντ δεν έβλεπαν καλά ο ένας τον άλλο. Και φάνηκε μέσα στο γήπεδο μπάσκετ. Η απώλειά τους από τους Πίτσους του Ντιτρόιτ στους τελικούς του ΝΒΑ αποδείχθηκε το τελικό χτύπημα: η δυναστεία των Lakers τελικά έληξε.

Παρά το δράμα πίσω από τις κουρτίνες, απέκτησε αθανασία στον κόσμο του μπάσκετ. Σίγουρα, θα μπορούσε να ήταν η χειρότερη κίνηση από τους Lakers. Αλλά κατά τη διάρκεια της κορυφής, το ντουέτο Kobe και Shaq ήταν ένα από τα πιο κυρίαρχα και συναρπαστικά ζευγάρια στην ιστορία του αθλητισμού.