Ενυδάτωση: Ροφήματα γευστικά και ωφέλημα!

Οι επιλογές ενυδάτωσης πολλές! Το καλύτερο είναι ο συνδυασμός τους για να είστε πάντα ενυδατωμένη κατά το βέλτιστο τρόπο!

Χυμός φρούτων και λαχανικών: Τα φρέσκα φρούτα και λαχανικά περιέχουν νερό σε πολύ μεγάλη περιεκτικότητα. Έτσι και ως χυμοί μπορούν να σας ενισχύσουν την ενυδάτωση. Προτιμήστε τους φυσικούς χυμούς που δεν περιέχουν πρόσθετα σάκχαρα.

Ξινόγαλα ή κεφίρ: Τα ροφήματα με βάση το γάλα περιέχουν μεγάλο ποσοστό νερού και σας βοηθούν στην επίτευξη της βέλτιστης ενυδάτωσης. Προτιμήστε τα στη light τους μορφή, προσέχοντας ταυτόχρονα τη σιλουέτα σας.

Αφεψήματα: Πολλά από τα αφεψήματα που καταναλώνετε κατά τη διάρκεια της ημέρας συνεισφέρουν στο να ενυδατωθείτε σωστά: λουίζα, μέντα, δίκταμο, τζίντζερ, χαμομήλι είναι μόνο μερικές από τις πολλές επιλογές που υπάρχουν. Και σε αυτήν την περίπτωση, προσέξτε την αυξημένη προσθήκη ζάχαρης και γάλακτος.

Καφές: O μύθος του καφέ καταρρίπτεται και μάλιστα φαίνεται πως η μέτρια κατανάλωση καφέ (μέχρι 3/ημέρα) μπορεί να συμβάλλει στην ενυδάτωση. Καλό θα ήταν να μην τον υπερφορτώσετε με πολλή ζάχαρη και γάλα διότι έτσι θα σας προσθέσει πολλές θερμίδες .

ΝΕΡΟ! Ο καλύτερος και ο ευκολότερος τρόπος να ενυδατωθείτε είναι το νερό. Φροντίστε να έχετε πάντα ένα μπουκαλάκι φυσικό μεταλλικό νερό μαζί σας, ώστε να μην το ξεχνάτε μέσα στη μέρα.