Ενυδάτωση: Πρέπει να βοηθάμε το σώμα μας!

Σας έχουμε πει πολλές φορές για το πόσο σημαντική είναι για το σώμα η καλή ενυδάτωση. Είναι σημαντική για την πνευματική διαύγεια και για την αθλητική απόδοση αλλά ακόμα και για πιο υγιή δέρμα και μαλλιά και στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας.

Όλα αυτά καθώς η ενυδάτωση του οργανισμού ξεκινά από μέσα. Όσες κρέμες κι αν χρησιμοποιείτε, αν δεν ενυδατώνετε σωστά τον οργανισμό σας, δεν υπάρχει περίπτωση να δείτε τα αποτελέσματα που επιθυμείτε.

Είναι επίσης πολύ σημαντικό να ξέρετε πως όσοι από εσάς αντιμετωπίζουν θέματα δυσκοιλιότητας δεν θα πρέπει να ξεχνούν να ενυδατώνονται σωστά. Η καλή ενυδάτωση αποτελεί ισχυρό σύμμαχό τους ακόμα και σ' αυτόν τον τομέα!

Οι ιδικοί λένε πως η βέλτιστη ενυδάτωση γίνεται με την κατανάλωση 2 λίτρων υγρών την ημέρα για τις γυναίκες και 2,5 λίτρων υγρών την ημέρα για τους άντρες. Τα υγρά αυτά πρέπει να προέρχονται ιδανικά από νερό. Εάν αυτό είναι δύσκολο, μπορεί να γίνει κι από διάφορες άλλες πηγές, όπως οι χυμοί ή τα τρόφιμα! Σε καμία περίπτωση όμως τα αναψυκτικά του εμπορίου.