Εναλλακτικοί τρόποι άσκησης για τεμπέλες!

Τι να κάνουμε; Υπάρχουν κι αυτές που ακούν γυμναστική και είναι το ίδιο σαν να ακούν πως πρέπει να καταπιούν μουρουνόλαδο. Βαριούνται ακόμα και την διαδικασία του να γραφτούν σε κάποιο γυμναστήριο! Κι όμως, ακόμα κι εσείς που σκέφτεστε έτσι, υπάρχει τρόπος να αυξήσετε την σωματική σας δραστηριότητα, για να κάνετε καλό τόσο στην υγεία σας, όσο και στην εμφάνισή σας!

Αν δεν έχετε λόγο να κάθεστε μονίμως το γραφείο, σηκωθείτε όρθιες. Μπορείτε να προθυμοποιηθείτε να πάτε εσείς σε κάποιες εξωτερικές δουλειές και κάντε τες γρήγορα. Θα έχει αποτέλεσμα και στο πόσο πρόθυμες και αποτελεσματικές φαίνεστε και στην δουλειά σας!

Αν βαριέσαι όταν βγαίνεις έξω και περπατάς, πάρε μία φίλη σου τηλέφωνο που θέλεις να κουτσομπολέψεις κάτι μαζί της. Μέχρι να τα πείτε όλα, θα έχεις περπατήσει μισή με μία ώρα και δεν θα το έχεις πάρει χαμπάρι.

Κάνε γενική στο σπίτι! Το τερπνόν μετά του ωφελίμου, μιας και θα έχεις καθαρό σπίτι και θα έχεις κάψει θερμίδες. Αν βάλεις και μουσική να παίζει όσο κάνεις τις δουλειές σου, θα σου φτιάξουν και την διάθεση!

Βγες ραντεβού! Ναι, δεν κάνω πλάκα. Αφού για να βγείς ραντεβού θέλει κίνηση! Βόλτα στα μαγαζιά για να πάρεις ρούχα ή ιδέες για το πως να φορέσεις τα δικά σου, στο κομμωτήριο για να σε κάνει κούκλα, αποτρίχωση, κτλ. Συν πως επιπλέον, αυξάνονται και οι πιθανότητες να κάνεις σεξ. Και ξέρεις, όσο περισσότερο σεξ, τόσες περισσότερες θερμίδες θα κάψεις και με ευχάριστο τρόπο.