Δεν του άρεσε ο δρόμος που έκανε ποδήλατο και τον καθάρισε μόνος του!

Ο Ολανδός Tommy Kleyn έχει πολύ συγκεκριμένο πρόγραμμα: κάθε πρωί που θα ξυπνήσει, παίρνει το ποδήλατό του και πηγαίνει στη δουλειά του. Η διαδρομή που ακολουθεί είναι πάντα η ίδια. Ένας ποδηλατόδρομος και μερικά δρομάκια που βρίσκονται πλάι από ένα ποτάμι.

Τον τελευταίο καιρό όμως, δεν μπορούσε να απολαύσει την διαδρομή του. Κι αυτό γιατί όταν περνούσε δίπλα από το ποτάμι, αντί να σταθεί για λίγο και να θαυμάσει το όμορφο τοπίο, αύξανε ταχύτητα για να αποφύγει την δυσάρεστη οσμή που έρχεται από τα εκατοντάδες σκουπίδια που υπάρχουν διασκορπισμένα κατά μήκος της όχθης.

Αυτό δεν είναι είδηση. Το τι έκανε όμως για να το αντιμετωπίσει είναι. Αντί να διαμαρτυρηθεί στον Δήμο για το αποκρουστικό θέαμα, όπως θα έκανε κάθε άλλος, αποφάσισε να καθαρίσει μόνος του το μέρος.

έτσι, κάθε πρωί, ξυπνάει μισή ώρα νωρίτερα, σταματάει με το ποδήλατο του στο ποτάμι και μαζεύει μια σακούλα σκουπιδιών την ημέρα. Αφού πετάξει την σακούλα στα σκουπίδια, συνεχίζει το δρόμο του για τη δουλειά! Θέλοντας να βρει συμπαραστάτες στο έργο του, δημοσίευσε φωτογραφίες της προόδου του στο Facebook. Παρά τα θετικά σχόλια, λίγοι ήταν αυτοί που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του.

Αυτή η φωτογραφία δείχνει το πριν και το μετά. Τι λέτε, άξιζε τον κόπο;