Γυμναστική μετά τις γιορτές

Μετά από τόσες μέρες κραιπάλης, ίσως το να ξαναμπούμε σε ρυθμό ακούγεται δύσκολο, αλλά είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεται το σώμα μας.

Το τόσο φαγητό, το ξενύχτι αλλά ακόμα και το καθισιό των τελευταίων ημερών, μπορεί να ακούγεται ευχάριστο, αλλά μέσα σου ξέρεις πως ήταν ένα τεράστιο σοκ για τον οργανισμό σου. Οι περισσότεροι από εμάς νιώθουμε πιο κουρασμένοι τώρα από ότι πριν που είμασταν στην ρουτίνα. Και ακριβώς αυτό χρειάζεται ο οργανισμός μας για να επανέλθει.

Σήκω λοιπόν νωρίς αύριο το πρωί, φάε ένα καλό πρωινό, ντύσου καλά γιατί το κρύο τις τελευταίες μέρες έχει κάνει αισθητή την παρουσία και στην χώρα μας, και βγες έξω για ελαφρύ τρέξιμο. Μπορεί να σου ακούγεται κουραστικό, αλλά θα δεις πως μόλις γυρίσεις θα έχεις τρελή ενέργεια και θα είσαι πιο ξεκούραστη από το να περνούσες όλη την μέρα σου στο κρεβάτι, πίστεψέ με.

Οι ενδορφίνες που εκκρίνει ο οργανισμός μας, είναι σαν φυσικό ναρκωτικό. Μας χαρίζει ευφορία! Δοκιμάστε το τώρα που έχετε χρόνο και το πολύ πολύ να χάσετε έναν πρωινό ύπνο. Αν όμως έχω δίκιο, θα έχετε κερδίσει έναν καινούριο τρόπο ζωής!