Ένοπλη ληστεία με θύμα τον τερματοφύλακα της Βραζιλίας

Θύμα ένοπλης ληστείας, την οποία κατέγραψαν καρέ-καρέ οι κάμερες ασφαλείας, έπεσε ο Βραζιλιάνος διεθνής ποδοσφαιριστής Τζέφερσον ντε Ολιβέιρα Γκαλβάο, στο Ρίο ντε Τζανέιρο.

Ο 34χρονος τερματοφύλακας κατευθυνόταν στην προπόνηση της ομάδας του, όταν ένοπλοι τον υποχρέωσαν αρχικά να ακινητοποιήσει το αυτοκίνητό του, ενώ στη συνέχεια με την απειλή όπλου τον ανάγκασαν να το εγκαταλείψει.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο, που θυμίζει σκηνές από κινηματογραφική ταινία, οι ένοπλοι κατέβηκαν από ένα όχημα που σταμάτησε δίπλα σε αυτό του Τζέφερσον ντε Ολιβέιρα Γκαλβάο και με προτεταμένα τα όπλα, τον υποχρέωσαν να το εγκαταλείψει.

Αφού του πήραν ό,τι είχε στις τσέπες του, τον οδήγησαν στο πεζοδρόμιο, τον υποχρέωσαν να γονατίσει, έχοντας τα χέρια του ψηλά και στη συνέχεια ανενόχλητοι μπήκαν στο αυτοκίνητό του και έφυγαν...

Ο διεθνής πορτιέρο της Σελεσάο αναφέρθηκε στο τρομακτικό περιστατικό με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης « Δυστυχώς, είμαι και εγώ ένα ακόμα θύμα της βίας που έχει εξαπλωθεί στην πόλη μας. Κατευθυνόμουν στην προπόνηση της ομάδας μου όταν και ένοπλοι ληστές μου επιτέθηκαν για να πάρουν το αυτοκίνητο μου και ό,τι είχα πάνω μου».