Αύγουστος 2012

Αυτό το ρημάδι το μπάτζετ…

 

Διαβάζω κι ακούω διάφορα για τον Παναθηναϊκό, που με τη Μάλαγα αποκλείστηκε χωρίς να καταφέρει στο ΟΑΚΑ να κάνει ούτε μια ευκαιρία. Αλλοι τα 'χουν με το Φερέιρα, άλλοι με τους παίκτες, που και καλά δεν είχαν πάθος, άλλοι με το Βύντρα (γιατί είναι ο Βύντρα) κι άλλοι με τον Κατσουράνη (γιατί είναι ο Κατσουράνης).

 

Νέος κύκλος διαβουλεύσεων Γ. ...

Ξεκινά στις 10 το πρωί σήμερα ο δεύτερος γύρος των διαβουλεύσεων μεταξύ του υπουργείου Εργασίας και των κοινωνικών εταίρων για τους μισθούς και τις εργασιακές σχέσειςΣε ότι αφορά το βασικό μισθό, ήδη από τις συναντήσεις του Ιουλίου, ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης, έχει αποκλείσει οποιαδήποτε περαιτέρω μείωση, ενώ παραπέμψει το ενδεχόμενο κάποιας μικρής αύξησης, στη γενικότερη διαπραγμάτευση της Κυβέρνησης με τους εκπροσώπους των δανειστών.Οι εκπρόσωποι της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδος (ΓΣΕΒΕΕ) και της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου (ΕΣΕΕ),

Εκ νέου κινητοποιήσεις στην Υγεία

Εκ νέου κινητοποιήσεις στην ΥγείαΦαρμακοποιοί αναστέλλουν την επί πιστώσει χορήγηση φαρμάκων στους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥΣε ασφυκτικό κλοιό βρίσκονται και πάλι οι ασφαλισμένοι του ΕΟΠΥΥ, μετά την ανακοίνωση νέου γύρου κινητοποιήσεων από τους φαρμακοποιούς και τους γιατρούς που διεκδικούν την αποπληρωμή των οφειλομένων από τον οργανισμό.

Ξεκινούν εκ νέου σήμερα οι διαπραγματεύσεις της ...

Ξεκινούν εκ νέου σήμερα οι διαπραγματεύσεις της Κυβέρνησης με τα τεχνικά κλιμάκια της τρόικας για την αποκρυστάλλωση των μέτρων της διετίας 2013 - 2014. Τα στελέχη του ΔΝΤ, της ΕΕ και της ΕΚΤ θα εστιάσουν στο κλείσιμο του Μεσοπρόθεσμου Πλαισίου Δημοσιονομικής Στρατηγικής και στα μέτρα για την κάλυψη των αποκλίσεων του εφετινού Προϋπολογισμού.Το οικονομικό επιτελείο της Κυβέρνησης θα παρουσιάσει από σήμερα στα κλιμάκια της τρόικα τις βασικές κατευθύνσεις για τις περικοπές ύψους 11,5 δισ. ευρώ, προκειμένου έως τις αρχές Σεπτεμβρίου να επιτευχθεί συμφωνία για το σύνολο των παρεμβάσεων.

Σελίδες