Ιούλιος 2019

Πώς ένας Έλληνας Ορθόδοξος ιερέας έκανε τον Γιάννη Αντετοκούμπο ευσεβή Χριστιανό

Έχουν γραφτεί εκατομμύρια λόγια για τον σπουδαίο αθλητή Γιάννη Αντετοκούμπο, ο οποίος ψηφίστηκε για το 2019 ο πιο πολύτιμος παίκτης στο ΝΒΑ για το 2019. Όπως και πολλά λόγια έχουν γραφτεί για το ταπεινό του υπόβαθρο, που μεγαλώνει στη φτώχεια στην περιοχή των Σεπολίων της Αθήνας.

Η Ελλάδα συντρίβει την Κούβα στο παγκόσμιο πρωτάθλημα γυναικών πόλο

Η εθνική ομάδα πόλο γυναικών της Ελλάδας σημείωσε την πρώτη τους νίκη στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2019, αφού κέρδισε την Κούβα 20-4.

Οι Έλληνίδες ξεκίνησαν πολύ καλά, βρίσκοντας τον εαυτό τους μπροστά 5-0 μετά την πρώτη περίοδο παιχνιδιού. Μετά επέκτειναν το προβάδισμα τους στο 11-0 στη δεύτερη περίοδο, αλλά οι Κουβανές μείωσαν τη διαφορά στο 11-3 με το ημίχρονο. Στη συνέχεια η Ελλάδα σημείωσε άνοδο 16-3 μετά από τρεις περιόδους, και τελικά βγήκε στην κορυφή 20-4.

Ο Aaron Wan-Bissaka υπογράφει με την United

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει υπογράψει με τον Άγγλο, κάτω των 21 ετών, Aaron Wan-Bissaka από την Crystal Palace με συμφωνία άνω των 55 εκ. Ευρώ.

Ο 21χρονος, ο οποίος έκανε το πρώτο του ντεμπούτο στην Palace το περασμένο έτος, συμφώνησε σε μια πενταετή σύμβαση που θα του αποδίδει μέχρι 90.000 ευρώ την εβδομάδα.

Η United καταβάλλει 50 εκ, κάνοντας τον Wan-Bissaka την πέμπτη μεγαλύτερη υπογραφή του συλλόγου, πίσω από τον Paul Pogba, τον Romelu Lukaku, τον Angel di Maria και τον Fred.

"Είναι ένα απίστευτο συναίσθημα και τιμή," είπε ο Wan-Bissaka.