Δεκέμβριος 2016

3 κακές συνήθειες που σαμποτάρουν τα αποτελέσματα σου

Προπονείσαι σκληρά, τρέφεσαι σωστά, αλλά ακόμη δεν βλέπεις τα επιθυμητά αποτελέσματα. Μήπως ο ένοχος είναι κάποια από αυτές τις κακές συνήθειες;

Ανδρική γονιμότητα και διατροφή

Η διατροφή ενός άνδρα στο διάστημα πριν από τη σύλληψη είναι όσο σημαντική είναι και η γυναικεία διατροφή, ειδικά εάν υπάρχουν θέματα γονιμότητας. Η διατροφή παίζει μεγάλο ρόλο και επηρεάζει πολλές παραμέτρους της σύλληψης:

Γιατί οι άνδρες αρρωσταίνουν συχνότερα και πιο βαριά από τις γυναίκες;

Παραδοσιακά οι γυναίκες κοροϊδεύουν τους άνδρες ότι με το παραμικρό αρρωσταίνουν του...θανατά. Όμως μια νέα βρετανική επιστημονική έρευνα έρχεται να δικαιολογήσει κάπως το «ισχυρό» φύλο, δείχνοντας πως συχνά οι ιοί και τα μικρόβια δείχνουν μια «προτίμηση» στους άνδρες.

Τουλάχιστον ορισμένοι παθογόνοι μικροοργανισμοί είναι πιο επιθετικοί, όταν μολύνουν τους άνδρες, ενώ είναι πιο ήπιοι στις γυναίκες. Έτσι, προκαλούν συχνότερα σοβαρές ασθένειες και θάνατο στους άνδρες από ό,τι στις γυναίκες.

Τι να κάνεις για να μην μυρίζει το "εργαλείο" σου!

Απορείς γιατί αποφεύγει να σου κάνει στοματικό; Σκέφτηκες πως μπορεί να μυρίζει το εργαλείο σου και απλά δεν θέλει να σε προσβάλει;

Αυτοί είναι οι 7 λόγοι που κρυώνεις και τουρτουρίζεις πολύ!

Σίγουρα έχεις συναντήσει ανθρώπους που νιώθουν να κρυώνουν ακόμη κι αν ο θερμοστάτης είναι στο 25

Το σούπερ αντιοξειδωτικό ρόφημα που ρίχνει τη χοληστερίνη και βοηθά στη χώνεψη

Ένα αντιοξειδωτικό ρόφημα με καρότο, μήλα και τζίντζερ είναι πάντα πολύτιμο για τον οργανισμό μας, διότι μας τονώνει, μας δίνει ενέργεια και μας αποτοξινώνει παράλληλα. Την ίδια ώρα όμως, το ρόφημα αυτό βοηθά να πέσουν τα επίπεδα της χοληστερίνης, βοηθά στη χώνεψη και καταπολεμά τη ναυτία και τον πονοκέφαλο.

Υλικά:
4 καρότα
1 μήλο
4 εκ. ρίζας τζίντζερ

Ας δούμε τη θρεπτική του σύνθεση:

Μουδιάζουν τα άκρα σας; Δείτε τι μπορεί να σημαίνει αυτό

Το μούδιασμα είναι η αίσθηση όταν δεν μπορείτε να νιώσετε σχεδόν τίποτα σε κάποιο μέρος του σώματός σας.

Πολλές φορές την αίσθηση αυτή την περιγράφουμε ως «καρφίτσες» στο δέρμα, συχνά στα χέρια ή στα πόδια.

Ποια είναι τα αίτια για το μούδιασμα στα άκρα;

Πίεση: Τα σφιχτά παπούτσια ή το να κάθεστε επάνω στο πόδι σας μπορεί να σας προκαλέσει μούδιασμα ή «καρφίτσες». Το πρόβλημα περνάει όταν η πίεση μειωθεί.

Θέλετε πιο δυνατό σπέρμα; Ξεκινήστε να γυμνάζεστε!

Οι άνδρες, ιδίως όσοι κάνουν καθιστική ζωή, μπορούν να βελτιώσουν την ποιότητα και την ποσότητα του σπέρματός τους μέσα σε ένα μόνο εξάμηνο, αν ασκούνται σωματικά τρεις έως πέντε φορές την εβδομάδα. Σε αυτό το συμπέρασμα κατέληξε μια νέα ιρανική επιστημονική έρευνα.

Μια χούφτα ξηροί καρποί τη μέρα μειώνουν τον κίνδυνο για καρδιά και καρκίνο

Οι άνθρωποι που τρώνε τουλάχιστον μια φούχτα ξηρών καρπών κάθε μέρα (γύρω στα 20 γραμμάρια), έχουν μικρότερο κίνδυνο για καρδιοπάθεια, καρκίνο και άλλες ασθένειες, σύμφωνα με μια νέα βρετανο-νορβηγική επιστημονική έρευνα.

Σελίδες