Ιούλιος 2016

Αλλάξτε τον τρόπο που τρώτε, συνιστούν οι επιστήμονες

Μια ζυγαριά, που μετρά όχι το βάρος του χρήστη αλλά το βάρος της τροφής που καταναλώνει, τη διάρκεια του γεύματος και τον ρυθμό πρόσληψης τροφής φιλοδοξεί να γίνει ένα «εργαλείο» για την πρόληψη της παχυσαρκίας.

Επιστήμονες από την Ελλάδα και άλλες τέσσερις ευρωπαϊκές χώρες απαντούν ότι πίσω από τις διατροφικές διαταραχές κρύβεται η απώλεια της αίσθησης του κορεσμού, με αποτέλεσμα κάποιος να εξακολουθεί να τρώει ακατάπαυστα.

Tags: 

Στυτική δυσλειτουργία και χαμηλή τεστοστερόνη - Ποια η διαφορά;

Παρά τη μεγάλη σημασία που έχει δοθεί από τους ειδικούς στη στυτική δυσλειτουργία (ΣΔ) και τη χαμηλή τεστοστερόνη, δεν είναι τόσο εύκολο να διακριθούν τα σαφή όρια των δύο καταστάσεων. Η ΣΔ είναι η αδυναμία επίτευξης ή διατήρησης μιας στύσης ικανής για συνουσία. Η χαμηλή τεστοστερόνη είναι η κατάσταση κατά την οποία οι όρχεις δεν παράγουν επαρκή ποσότητα της ανδρικής ορμόνης. Υπάρχει ισχυρή σύνδεση ανάμεσά τους, αλλά δεν πρόκειται για την ίδια κατάσταση.

Tags: 

Τρέξιμο στη Βοϊδοκοιλιά και Kids' Athletics στο «Navarino Challenge»

Το «Navarino Challenge» δεν σταματά να εκπλήσσει και να διατηρεί αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού...!
Πιο συγκεκριμένα, η αγαπημένη σε όλους δραστηριότητα του τρεξίματος, που καθιερώθηκε από το 2013, με κύριο πρεσβευτή της τον Ελληνοαμερικανό υπερμαραθωνοδρόμο Κωνσταντίνο Καρνάζη, επιστρέφει με ανανεωμένες διαδρομές!

Tags: 

Νυχτοπερπατήματα στο ψυγείο: 10 τροφές που θα σε χορτάσουν χωρίς να σε... παχύνουν

Εντάξει, όλοι το έχουμε κάνει κάποια στιγμή στη ζωή μας...

Εκεί που νιώθουμε ότι δε μπορεί να μας πάρει ο ύπνος γιατί η κοιλιά μας γουργουρίζει δαιμονισμένα, πετάμε από πάνω μας τα σκεπάσματα και τρέχουμε ακροποδητί προς το ψυγείο.

Για να μην χαλάσουμε όμως τη δίαιτα μας και το κορμί που με κόπο χτίζουμε, ιδού μερικές νόστιμες, υγιεινές και χαμηλοθερμιδικές προτάσεις!