Ιούνιος 2016

test

Sed sed mauris vehicula, venenatis urna sit amet, elementum orci. Ut pellentesque nibh ac tincidunt sagittis? Curabitur nulla velit, tristique vitae nisl vel, mattis laoreet nunc. Sed dolor felis, fringilla vel nulla sed, volutpat euismod arcu. Sed ante enim, ultrices eu nisl ac, accumsan pellentesque magna? Sed sodales sit amet augue sed ornare. Etiam tristique eu quam vitae lobortis? Aliquam posuere risus ac leo porta, eu cursus orci elementum. Praesent ultrices lacus ut mauris rutrum mattis.

Το μυστικό όπλο για να φτιάξετε κοιλιακούς

Οι κοιλιακοί είναι οι πιο δύσκολοι μύες του σώματός μας όσον αφορά στη γράμμωσή τους. (Να πούμε εδώ πως ο όρος 'κοιλιακοί' είναι ουσιαστικά λάθος, αφού πρόκειται για έναν μεγάλο κάθετο μυ, τον ορθό κοιλιακό, αλλά αφού έτσι τον γνωρίζουμε, έτσι θα τον λέμε για να καταλαβαινόμαστε.) Η διατροφή αποτελεί σχεδόν το 50% της προσπάθειας για γυμνασμένη και σφιχτή κοιλιά, κι αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να μετριάσετε πολύ το junk food, τις επεξεργασμένες τροφές, το αλκοόλ και τα αναψυκτικά αν θέλετε να είναι πιο ορατό το αποτέλεσμα της προσπάθειάς σας.

Οι γυναίκες προτιμούν ο άνδρας να έχει κοιλίτσα

Απίστευτο κι όμως πέρα για πέρα πραγματικότητα! Οι περισσότερες γυναίκες προτιμούν τους άνδρες με κοιλιά, παρά όσους έχουν κοιλιακούς φέτες.
Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από έρευνα που διεξήχθη στη Βρετανία κι έδειξε ότι, τρεις στις τέσσερις γυναίκες θα προτιμούσαν να έχουν στο κρεβάτι τους έναν άντρα που δεν θα προσέχει τόσο πολύ την διατροφή του και δεν θα ξημεροβραδιάζει στο γυμναστήριο. Με λίγα λόγια, θέλουν να έχουν δίπλα τους έναν άνδρα που δεν θα τον ενδιαφέρει μόνο η προπόνηση αλλά κάποιον που θα ασχολείται μαζί τους.

Καταναλώστε ενέργεια

Καταναλώστε τροφές που περιέχουν το συνένζυμο Q10 (CoQ10). Το συγκεκριμένο συνένζυμο βρίσκεται σε άφθονη ποσότητα, σε διάφορα τρόφιμα όπως στο συκώτι, στο ελαιόλαδο, στη σόγια, στα φιστίκια, στα καρύδια, στο σουσάμι, στο αβοκάντο, στο μαϊντανό και στις σαρδέλες. Το Q10 θα το βρείτε ακόμη και στα φαρμακεία, συνήθως σε πολυβιταμινούχα σκευάσματα. Η απορρόφηση του από τον οργανισμό γίνεται καλύτερα όταν λαμβάνεται σε μορφή μαλακής κάψουλας παρά σε μορφή σκληρής κάψουλας.

Tags: 

Ο πρώτος αγώνας στη Μάνη είναι γεγονός

Ο Δήμος Ανατολικής Μάνης και η Ένωση Απανταχού Μανιατών διοργανώνουν το Σάββατο 28 Μαΐου, ορεινούς αγώνες δρόμου με την ονομασία «Mani Run»! με εκκίνηση και τερματισμό τον πανέμορφο Γερολιμένα!

Το αγωνιστικό πρόγραμμα που θα ξεκινήσει το απόγευμα του Σαββάτου περιλαμβάνει 4 διαδρομές:

-Διαδρομή 24χλμ. Η ώρα εκκίνησης είναι στις 16:00.

Η πρώτη έχει μήκος 24 χλμ. και θετική υψομετρική 600μ.

Tags: