Φεβρουάριος 2015

Τέρμα οι δικαιολογίες! Ώρα για άσκηση!

Όλο και περισσότεροι λένε πως δεν γυμνάζονται γιατί δεν έχουν χρόνο, γιατί δεν έχουν λεφτά να πάνε σε γυμναστήριο, κτλ.κτλ. Σε όλα αυτά έχουμε να πούμε μόνο ένα πράγμα: Τέρμα οι δικαιολογίες! Γιατί όλα αυτά δεν είναι τίποτα άλλο παρά δικαιολογίες.

Και θα σας πω αμέσως γιατί: Με την τεχνολογία να έχει μπει πια σε όλα τα σπίτια, δεν υπάρχει σχεδόν κανένας που να μην έχει πρόσβαση στο ίντερνετ και στα χιλιάδες βίντεο που μας δείχνουν πως να κάνουμε ασκήσεις από την άνεση του σπιτιού μας.

Διακόπηκε επ' αόριστον το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου!

Διακοπή των επαγγελματικών πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου και μάλιστα επ' αόριστον αποφάσισε ο αρμόδιος υφυπουργός Σταύρος Κοντωνής μετά από συνομιλία που είχε με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στο περιθώριο της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ. Αφορμή ήταν τα γεγονότα που έλαβαν χώρα στο γήπεδο "Απόστολος Νικολαΐδης" την περασμένη Κυριακή και το επεισόδιο μεταξύ Αλαφούζου και Μαρινάκη στο Δ.Σ της Super League.

Crossfit: Η νέα μόδα στην εκγύμναση!

Crossfit είναι η νέα μόδα που συνδυάζει ασκήσεις καλλισθενικές, ασκήσεις άρσης βαρών και ασκήσεις ενόργανης γυμναστικής.

Βασικός στόχος του Crossfit είναι να εκτελέσεις σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα όσο το δυνατόν περισσότερες επαναλήψεις από έναν συνδυασμό ασκήσεων. Το είδος αυτής της προπόνησης έχει γίνει μόδα, καθώς έχει άμεση επίδραση στην μυική/αναερόβια αντοχή.

Ξέρετε τι να κάνετε σε περίπτωση αρτηριακής αιμοραγίας;

Πως γνωρίζουμε την αρτηριακή αιμορραγία; Όταν το αίμα είναι έντονα κόκκινο αίμα και πετάγεται ή να αναβλύζει από μια πληγή, η οποία συνήθως βρίσκεται στο χέρι (βραχίονας) ή στο πάνω μέρος του ποδιού.

Όταν κάποιος τραυματιστεί με τέτοιον τρόπο, ώστε υπάρχει ρήξη της αρτηρίας, τότε οι κινήσεις που θα κάνουμε για να βοηθήσουμε τον τραυματία είναι κρίσημες, καθώς μπορεί να σημαίνουν τη διαφορά μεταξύ ζωής και θανάτου.

Κέμπριτζ: Κατάφεραν να σταματίσουν το Αλτσχάιμερ;

Είναι μία ασθένεια που απασχολεί όλο και μεγαλύτερο κομμάτι του πληθυσμού της γης, κυρίως επειδή όλο και περισσότεροι ζουν παραπάνω από ότι παλιά.
Κανείς μέχρι τώρα δεν έχει καταφέρει να ελέγξει το Αλτσχάιμερ. Μια νέα επαναστατική ανακάλυψη μιας ομάδας επιστημόνων από το φημισμένο πανεπιστήμιο του Κέμπριτζ, υποστηρίζει πως έχουν βρει το πως να σταματούν την εξέλιξη της νόσου σε πρώιμα στάδια, ανοίγοντας το δρόμο για τη δημιουργία ενός φαρμάκου, το οποίο θα μπορούσε να βοηθήσει στην πρόληψη κατά της εμφάνισης άνοιας.

Πως καταλαβαίνουμε πως κάτι δεν πάει καλά με την καρδιά μας!

Βασικός λόγος που πρέπει να ασκούμαστε, δεν είναι η εξωτερική μας εμφάνιση, αλλά η διατήρηση της καλής μας υγείας. Δυστυχώς, η καθηστική ζωή και η κακή διατροφή οδηγούν χιλιάδες ανθρώπους στο έμφραγμα του μυοκαρδίου ή στις στεφανιαίες νόσους.

Βασική αιτία είναι φυσικά οι φραγμένες αρτηρίες που εμποδίζουν τη ροή του αίματος και κουράζουν την καρδιά. Το να μπορεί, λοιπόν, κανείς να αναγνωρίσει εγκαίρως τα προειδοποιητικά σήματα που «εκπέμπει» ο οργανισμός για να ενημερώσει ότι υπάρχει σοβαρό πρόβλημα φραγμένων αρτηριών, είναι ζήτημα ζωής και θανάτου.

Ακόμα 4 σούπερ λιποδιαλυτικοί διατροφικοί συνδυασμοί

Σας άρεσε και το συνεχίζουμε. Το τι τρώμε είναι εξίσου σημαντικό με το πόσο γυμναζόμαστε. Με αυτό το σκεπτικό, σας δίνουμε συνδυασμούς τροφών που αυξάνουν το ρυθμό των καύσεων, ώστε να μάθουμε να τρώμε και σωστά.

Κι άλλοι σούπερ λιποδιαλυτικοί διατροφικοί συνδυασμοί

Όπως είπαμε και στο προηγούμενό μας άρθρο, η λιποδιάλυση είναι κάτι που το αναζητούν όλοι, από τους πιο παχουλούς μέχρι τους πιο γυμνασμένους. Γι' αυτό, θα συνεχίσουμε να σας δίνουμε συνδυασμούς τροφών που αυξάνουν το ρυθμό των καύσεων.

- Φασόλια με καλαμπόκι και πράσινα λαχανικά: Έξυπνος χορτοφαγικός συνδυασμός Βελτιώνει την πληρότητα του γεύματος σε αμινοξέα, ενισχύει το γαστρεντερικό σύστημα με πρεβιοτικές ίνες, ελαττώνει την ποσότητα αμύλου που μπορεί να αποθηκευτεί ως σωματικό λίπος.

Σούπερ λιποδιαλυτικοί διατροφικοί συνδυασμοί

Η λιποδιάλυση είναι κάτι που το αναζητούν όλοι. Από τους πιο παχουλούς μέχρι τους πιο γυμνασμένους για να φανεί καλύτερα η φυσική τους κατάσταση. Σήμερα θα σας δώσουμε συνδυασμούς τροφών με προστιθέμενη αξία στο ρυθμό των καύσεων, στον έλεγχο της πείνας με στόχο την ενίσχυση του μυϊκού ιστού και την μείωση του σωματικού λίπους.

Για να τους δούμε:

Αβγό ποσέ με ντομάτα και παξιμάδι κρίθινο: Δυναμικό πρωινό ξεκίνημα Αυξάνει το μεταβολικό ρυθμό, δεν ανεβάζει απότομα τα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα, παρέχει υψηλότερο κορεσμό της πείνας και ενέργεια που διαρκεί.

Πως μεταμόρφωσαν μία γυναίκα 20 χρόνια χρήσης στεροειδών!

Πολύς ντόρος έχει γίνει κατά καιρούς για τις επιπτώσεις των αναβολικών και των στεροειδών στο ανθρώπινο σώμα. Τόνοι μελανιού, χιλιόμετρα φιλμ για να γνωστοποιήσουν τις επιπτώσεις από την ανεξέλεγκτη χρήση τους. Όταν όμως βλέπουμε τις φωτογραφίες πριν και μετά την χρήση, είναι θλιβερά εντυπωσιακές.

Αυτή την φορά ο λόγος γίνεται για την 52χρονη Denise Rutkowski, η οποία υπήρξε μια από τις κορυφαίες γυναίκες bodybuilders της δεκαετίας του 1990. Δείτε πως έγινε μια γυναίκα μετά από 20 χρόνια χρήσης στεροειδών!

Σελίδες