Νοέμβριος 2014

Πως να γυμναστείτε διασκεδάζοντας!

Θέλετε να γυμνάσετε το σώμα σας αλλά βαριέστε την γυμναστική; Υπάρχει λύση: Χορέψτε!

Κι όμως, μία ώρα έντονου χορού, καίει πάνω από 500 θερμίδες και επιπλέον, σας φτιάχνει τη διάθεσή! Οπότε, μην ξανακούσω δικαιολογίες του στυλ "δεν έχω λεφτά να πάω στο γυμναστήριο" ή "'οι ασκήσεις εκεί είναι πολύ βαρετές", γιατί σας βρήκα την λύση. Αν δεν έχετε λεφτά, μπορείτε απλά να χορέυετε ακόμα και στο σαλόνι του σπιτιού σας. Αν βαριέστε την μονοτονία του γυμναστηρίου, βάλτε την αγαπημένη σας μουσική και χορέψτε!

Κι όμως, από τώρα πρέπει να ετοιμαζόμαστε για την επόμενη εμφάνιση σε παραλία!

Όσο πιο νωρίς, τόσο πιο καλά ισχύει σ' αυτή την περίπτωση. Αν το καλοκαίρι που μας πέρασε σκεφτόσασταν το πως θα εμφανιστείτε στην παραλία, τώρα είναι ο κατάλληλος χρόνος για να κάνετε κάτι για την επόμενη σεζόν.

Δεν γραφόμαστε στο γυμναστήριο στις αρχές Μαίου, τώρα πρέπει να αρχίσουμε και να συνεχίσουμε για να έχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα μέχρι του χρόνου τον Ιούνιο. Επίσης, δεν αρκεί μόνο η εγγραφή, πρέπει να πηγαίνουμε κιόλας. Το γυμναστήριο δεν είναι φάρμακο που το παίρνουμε και αμέσως λιώνουν τα ψωμάκια, θέλει κόπο και επιμονή.

Πως θα μειώσουμε την ημερήσια κατανάλωση ζάχαρης;

Κατ' αρχήν, γιατί πρέπει να μειώσουμε την ζάχαρη; Εκτός από τα προφανή, δηλαδή για τον καλύτερο έλεγχο του βάρους ή λόγω του σακχαρώδους διαβήτη, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (WHO), λέει πως για να είμαστε υγιείς, πρέπει να μειώσουμε την ημερήσια κατανάλωση ζάχαρης στο μισό.

Πως θα την μειώσουμε; Απλά, αρχίζοντας να μαθαίνουμε σε ποια τρόφιμα που δεν πάει το μυαλό μας περιέχεται ζάχαρη. Είναι πολύ σημαντικό αυτό, για να ξέρουμε ακριβώς από που καταναλώνουμε ζάχαρη και να ξέρουμε πότε ήταν μεγάλη η ποσότητα που καταναλώσαμε και να την μειώσουμε.

5 συμβουλές για να χάσεις κιλά πιο εύκολα, χωρίς να κάνεις σχεδόν τίποτε!

Σήμερα θα σας δώσουμε μερικές απλές συμβουλές για το πως να γίνει η προπόνησή σας πιο αποτελεσματική. Ακολουθήστε αυτές τις συμβουλές και δεν έχετε να χάσετε τίποτα άλλο εκτός από κιλά!

1. Έρευνες έχουν δείξει πως αν γυμναζόμαστε με παρέα, είμαστε πιο συνεπείς. Οπότε βρείτε παρέα. Να θυμάστε όμως, πως πρέπει να μένετε κοντά και πως πρέπει να είστε περίπου στο ίδιο επίπεδο.

Στον εισαγγελέα 60χρόνος για οφειλες προς το δημοσιο

Στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών οδηγήθηκε σήμερα (20-11-14) το πρωί 60χρόνος που ήταν διευθύνοντας σύμβουλος εταιρίας.

Οι άνδρες του Τμήματος Φορολογικής Αστυνόμευσης της Διεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας, του έβαλαν χειροπέδες και τον οδήγησαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών γιατί έχουν βεβαιωθεί σε βάρος του οφειλές προς το δημόσιο που φτάνουν στο ποσό των 231.354,77 ευρώ.

Σε βάρος του 60χρονου συλληφθέντα σχηματίστηκε δικογραφία.

O Μπερλουσκόνι άρχισε και πάλι να τάζει στους πολίτες της Ιταλία

Στην επιστολή του ο Μπερλουσκόνι υποστηρίζει πως οι συνταξιούχοι πρέπει να αρχίσουν να ενδιαφέρονται και πάλι για την κοινωνική και πολιτική ζωή της χώρας και να έχουν περισσότερες παροχές.

Πρωινό: Το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας!

Πολλοί από εμάς κάνουν ένα τραγικό για την υγεία μας λάθος: δεν τρώμε πρωινό. Θέλετε γιατί ξυπνάμε την τελευταία στιγμή και δεν έχουμε χρόνο να φάνε, θέλετε γιατί οι γονείς μας δεν μας έμαθαν να τρώμε πρωινό, θέλετε γιατί δεν έχουμε συνειδητοποιείσει το πόσο σημαντικό είναι για τον οργανισμό μας; Για όποιον λόγο κι αν δεν τρώμε, πρέπει άμεσα να το αλλάξουμε. Θα δείτε πόσο καλύτερα θα είναι όταν το εντάξετε στην ημέρα σας!

Βρε, πως μεγάλωσε ο γιος του Κριστιάνο Ρονάλντο!

Θυμάστε την ιστορία με τον γιο αγνώστου μητρός του διάσημου Πορτογάλου ποδοσφαιριστή Κριστιάνο Ρονάλντο;

Προφανώς, έχει περάσει πολύς περισσότερος καιρός από ότι θυμόμασταν, κι έτσι, μόνο όταν είδαμε τον γιο του άσου της Ρεάλ Μαδρίτης καταλάβαμε πως έχει μεγαλώσει. Κι όμως, έχει κλείσει από το καλοκαίρι τα τέσσερά του χρόνια!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ανέβασε στο Instagram την φωτογραφία που βλέπετε, συνοδευόμενη από το σχόλιο: «Happy to spend family time with my son»

Πως υπολογίζουμε τον Δείκτη Μάζας Σώματος (BMI)

Κατ' αρχήν, τι είναι ο Δείκτη Μάζας Σώματος (BMI). Ο Δείκτης Μάζας Σώματος είναι ένας αξιόπιστος δείκτης του σωματικού λίπους για τους περισσότερους ανθρώπους και χρησιμοποιείται για να προσδιορίσει κατηγορίες βάρους που μπορούν να οδηγήσουν σε προβλήματα υγείας.

Ο Δείκτης Μάζας Σώματος (BMI) υπολογίζεται διαιρώντας το βάρος (σε κιλά) με το τετράγωνο του ύψους (σε μέτρα). Για να υπολογίσετε τον Δείκτη Μάζας Σώματός σας, εισάγετε το σωματικό σας βάρος σε κιλά και το ύψος σας σε εκατοστά.

Η άσκηση βοηθά στην ποιότητα ζωής!

Η μεθοδική και συστηματική άσκηση είναι ένα από τα σημαντικότερα πράγματα που μπορεί να κάνει κανείς για τον εαυτό του. Βελτιώνει την υγεία του, την ποιότητα ζωής του και προσθέτει χρόνια στην ζωή του.

Με την άσκηση κάποιος έχει μειωμένες πιθανότητες για καρδιακές ασθένειες, οστεοπόρωση, πίεση, παχυσαρκία κ.α. Φτάνουν 30 λεπτά, 3 - 4 φορές την εβδομάδα, για να ενεργοποιηθεί ο μεταβολισμός και να κρατιέται ο οργανισμός σε εγρήγορση.

Σελίδες