Απρίλιος 2014

Μακροχρόνιες οι έρευνες για το Boeing.

Την πιθανότητα να χρειαστούν χρόνια εκτεταμένων ερευνών για την διαλεύκανση της υπόθεσης του Μαλαισιανού Boeing,εξέφρασε Αμερικανός αξιωματούχος του Υπουργείου Άμυνας.
Υπήρξαν τουλάχιστον τρεις φορές ενδείξεις για την πιθανή ανεύρεση του,με συντρίμμια που εντοπίστηκαν στον Ινδικό Ωκεανό,με αντικείμενα που εντοπίστηκαν κοντά σε ακτές της Αυστραλίας καθώς με την ανίχνευση ηχητικών σημάτων που προέρχονταν από τον βυθό.
Παρόλα αυτά,όπως αποδείχτηκε,δεν συνδέονταν με το μοιραίο αεροσκάφος

Κλέφτης από την πρώτη στιγμή!

Σίγουρα η νεαρή κοπέλα από το New Jersey δεν φανταζόταν ότι το ραντεβού με τον άγνωστο από την σελίδα γνωριμιών θα είχε τόσο ατυχή κατάληξη.
Αφού τελείωσε το δείπνο τους,η γυναίκα προσκάλεσε τον άνδρα στο σπίτι της.
Χρειάστηκαν μόλις λίγα λεπτά απουσίας της από το δωμάτιο,ώστε ο υποψήφιος σύντροφος να βουτήξει τον σκύλο της και την πανάκριβη τηλεόραση της και να εξαφανιστεί.
Τελικά ο δράστης επέστρεψε τα κλοπιμαία,καθώς στην ιστοσελίδα,είχε χρησιμοποιήσει τα πραγματικά του στοιχεία.

Κάηκε ζωντανό κατά τη διάρκεια παιχνιδιού.

Τραγική κατάληξη είχε για ένα αγοράκι από το Εδιμβούργο το παιχνίδι με τους φίλους του.
Σύμφωνα με την εφημερίδα Mirror,ο επτάχρονος Preston βρήκε με τους φίλους του ένα παρατημένο μπιτόνι πετρέλαιο και άρχισαν να παίζουν,με αποτέλεσμα το μοιραίο συμβάν.
Με βάση τις έρευνες της αστυνομίας,οι φίλοι του μικρού αγοριού σχεδίασαν μία φάρσα,η οποία είχε απρόβλεπτη κατάληξη.

Εκδρομές τέλος!

Το υπουργείο παιδείας με πρόφαση την καλύτερη λειτουργία του δημόσιου σχολείου,σχεδιάζει να μειώσει τις εκδρομές κατά την διάρκεια του σχολικού έτους και να καταργήσει μέρος των ημερών αργίας.
Συγκεκριμένα,οι εκδρομές θα μειωθούν σε τρεις,ενώ η παραδοσιακή 5ήμερη θα μετατραπεί σε 3ήμερη.Ακόμα,στο σχέδιο του ΥΠΕΠΘ βρίσκεται η κατάργηση των αργιών των Τριών Ιεραρχών και του Άη Γιαννιού.

Μπανάνες με κοκαίνη!

Μία απρόσμενη έκπληξη περίμενε έναν έμπορο φρούτων από την Μασσαλία,κατά την παραλαβή φορτίου με μπανάνες από την Νότια Αμερική.
Ανακάλυψε ούτε λίγο ούτε πολύ 40 κιλά κοκαίνης, επιμελώς τοποθετημένη στον πάτο του conteiner.
Ο άνδρας κάλεσε τις αρχές,οι οποίες διεξάγουν έρευνες για να διαπιστώσουν τον πραγματικό παραλήπτη του παράνομου φορτίου!

Η γάτα τους έβαλε σε τάξη!

Μία οικογένεια στο Όρεγκον των ΗΠΑ,βρήκε καταφύγιο στο υπνοδωμάτιο του σπιτιού της για να γλιτώσει από την μαινόμενη γάτα της.
Αρχικά,ο πατέρας επιχείρησε να απομακρύνει την γάτα,καθώς γρατζούναγε το μωρό της οικογένειας.Η γάτα αντέδρασε και μόλις την κλώτσησε,άρχισε μανιασμένη να κυνηγάει οποιοδήποτε μέλος της οικογενείας έβρισκε μπροστά της.
Τελικά όλοι.μαζί και με τον σκύλο της οικογένειας,βρήκαν καταφύγιο στην κρεβατοκάμαρα,εώς την άφιξη της αστυνομίας,που με την χρήση παγίδας,εγκλώβισε το μαινόμενο αιλουροειδές.

Άλλο ένα μέλος της οικογένειας του Κιμ Γιονγκ αγνοείται.

Ο λόγος για την θεία του Κιμ Γιονγκ,Κιμ Κιονγκ,της οποίας τα ίχνη έχουν εξαφανιστεί εδώ και μία εβδομάδα.
Οι πολιτικοί αναλυτές φαίνεται να διαψεύδονται,καθώς εκτιμούσαν ότι η Κιμ Κιονγκ δεν θα είχε την τύχη του συζύγου της.
Μάλιστα,σε ντοκυμαντέρ που χε γυριστεί πρόσφατα από το καθεστώς για προπαγανδιστικούς σκοπούς,αφαιρέθηκε η σκηνή με την Κιμ Κιονγκ,γεγονός που συνηγορεί υπέρ της άποψης ότι η εξαφάνιση της δεν μπορεί να είναι τυχαία.

Tips για καλύτερο ύπνο.

Η μεγάλη σημασία του ύπνου στην υγεία και ευεξία του οργανισμού,είναι αδιαμφισβήτητη.
Παρακάτω ακολουθούν μερικές πρακτικές συμβουλές ώστε να βελτιώσετε την ποιότητα του ύπνου σας
1)Καθιερώστε μία σταθερή ώρα ύπνου.
2)Σωστή διατροφή και άσκηση.
3)Καθίστε το κρεβάτι μόνο για ύπνο(και σεξ).
4)Χρησιμοποιήστε για τον ύπνο σας ένα ήσυχο και δροσερό δωμάτιο.

Γονείς ετών 12!

Οι δύο ανήλικοι μαθητές διαμένουν στην Μεγάλη Βρετανία.
Σύμφωνα με την εφημερίδα Daily Mail,η σχέση τους διανύει τον δεύτερο της χρόνο και δηλώνουν απόλυτα ευτυχισμένοι.
"Τα παιδιά έχουν σχέση 2 χρόνια και ως εκ τούτου δεν πρόκειται απλά για έναν νεανικό έρωτα.Πρόκειται να μείνουν μαζί,να παντρευτούν και να σχηματίσουν μία ολοκληρωμένη οικογένεια",δηλώνουν οι γονείς τους,εκφράζοντας έτσι την υποστήριξη και συμπαράσταση τους.

Το ψάρι κατάπιε ένα πλαστικό ομοίωμα πέους!

Ένας ψαράς σε ένα μικρό χωρίο της Νορβηγίας βρέθηκε προ εκπλήξεως όταν ανοίγοντας ένα μπακαλιάρο που έπεσε στα δίχτυα του βρήκε πως είχε καταπιεί ένα πλαστικό ομοίωμα πέους!

Ο άνδρας βέβαια ορκίζεται πως το σεξουαλικό βοήθημα δεν είναι δικό του. Το ψάρι κατά πάσα πιθανότητα το πέρασε για μικρό χταπόδι και για κακή του τύχη το έφαγε.

Σελίδες