Μάρτιος 2014

28 χρόνια από το Τσερνίμπιλ

Έχουν περάσει 28 χρόνια από τις 26 Απριλίου του 1986, η ημερομηνία του ατυχήματος στον πυρηνικό αντιδραστήρα στο Τσερνόμπιλ και ακόμα η πόλη είναι ερειπωμένη για το καλό των κατοίκων.Μετά την έκρηξη η περιοχή ανακηρύχθηκε σε απαγορευμένη ζώνη για να αποφύγει ο πληθυσμός της πόλης την μολυσμένη ζώνη.Παρά την απαγόρευση ακόμα υπάρχουν αρκετοί κάτοικοι στην περιοχή όπως μας έδειξε μάσα από τις φωτογραφίες του ο φωτογράφος Gerd Ludwig.

Έστειλαν μια πορνοστάρ στη φυλακή γιατί τράβηξε γυμνές φωτογραφίες σε καθολικό σχολείο

Μια γυναίκα από τη Νεμπράσκα των ΗΠΑ ξεκίνησε να εκτίει την ποινή της στη φυλακή αφού έκανε γυμνή φωτογράφιση στο εκκλησιαστικό γυμνάσιο στο οποίο φοιτούσε κάποτε.

Η Βαλερί Ντοντς, γνωστότερη στην πορνογραφία με το καλλιτεχνικό της ψευδώνυμο Βαλ Μιντγουέστ, ξεκίνησε την 45ήμερη κάθειρξη της την περασμένη Πέμπτη στη φυλακή της κομητείας του Λανκαστερ.

"Το βλέπω σαν πολύ άσχημες διακοπές" δήλωσε η Ντοντ πριν πάει στη φυλακή. "Νιώθω πως αυτό που έκανα δεν είχε καμία συνέπεια σε άλλους, και πως ήταν υπερβολικά αυστηροί μαζί μου."

Γάτα φοβήθηκε το ποντίκι

Ο τρόμος των κατοίκων της Στοκχόλμης είχε γίνει τον τελευταίο καιρό ένα τρωκτικό που έκανε ανενόχλητο τις βόλτες του σε ένα προάστιο της πόλης. Τελικά ένα ζευγάρι κατάφερε να το πιάσει με τη βοήθεια ειδικών και με μία τεράστια φάκα.

Το ζευγάρι είχε ακούσει τις φήμες για ένα ποντίκι τεραστίων διαστάσεων, μέχρι που ήρθε η ώρα να το δουν στην αυλή τους και δεν πίστευαν στα μάτια τους,μέχρι και η γάτα τους δεν ήθελε να μπαίνει στην κουζίνα που είχε καταφέρει να μπει, τρώγοντας τον τοίχο από την εξωτερική πλευρά.

Φωτιά σε πτηνοτροφείο στη Λακκιά Θεσσαλονίκης

Φωτιά εκδηλώθηκε σε πτηνοτροφική μονάδα στη Λακκιά Θεσσαλονίκης.

Η πυροσβεστική έφτασε όσο πιο γρήγορα μπορούσες αλλά δεν μπόρεσαν να σβήσουν τη φωτιά πριν προκαλέσει μεγάλες και σοβαρές ζημιές στη μονάδα. Η πυροσβεστική κατέφτασε στο σημείο με τρία οχήματα και με δέκα περίπου άνδρες.

Ακόμα παραμένουν αδιευκρίνιστες οι συνθήκες που προκλήθηκε η φωτιά και πρέπει να πούμε ότι κανένας από τους εργαζόμενους δεν έπαθε τίποτα.

Ευτυχώς τα μόνα θύματα στην πτηνοτροφική μονάδα που κάηκε στη Θεσσαλονίκη ήταν κοτόπουλα. Κανείς από το προσωπικό δεν τραυματίστηκε.

Όραση και στο σκοτάδι

Επιστήμονες δήλωσαν πως σχεδιάζουν υψηλής τεχνολογίας φακούς επαφής, οι οποίοι με την προσθήκη του στοιχείου γραφένιο θα επιτρέψουν στους χρήστες τους να βλέπουν στο σκοτάδι.

Η ερευνητική ομάδα του πανεπιστημίου του Μίσιγκαν μιλάει για τη δημιουργία ειδικών αισθητήρων που θα επιτρέπουν να συλλαμβάνεται τόσο το ορατό φως όσο και οι υπέρυθρες ακτίνες.

O Zhaohui Zhong επίκουρος καθηγητής ηλεκτρικών μηχανικών και μηχανικών υπολογιστών εξήρε την επιστημονική και τεχνολογική αυτή επιτυχία δηλώνοντας πως θα δημιουργήσει στην ανθρώπινη όραση μία εντελώς νέα προοπτική.

Φαγητοπόλεμος μεταξεί ηλικιωμένων έστειλε 64χρονη στη φυλακή

Φαγητοπόλεμος μεταξεί ηλικιωμένων έστειλε 64χρονη στη φυλακή

Ηλικιωμένη από την Βόρια Καρολίνα των ΗΠΑ οδηγήθηκε στη φυλακή, με δύο κατηγορίες για επίθεση και ξυλόδαρμό αφού ξεκίνησε φαγητοπόλεμο σε εστιατόριο

Σύμφωνα με την αστυνομία, η 64χρονη Πόλυ Ρίτσαρντς ξεκίνησε καυγά με τον 69χρονο Λίνγουντ Μουρ, όταν αυτός την προσπέρασε στην ουρά στο ταμείο καθώς εκείνη ήταν απασχολημένη παίρνοντας ένα ποτό.

Μάρτυρες αναφέρουν πως η Ρίτσαρντς έβρισε τον Μουρ και τον έσπρωξε στον τοίχο αφότου τράβηξε το πουάμισό του. Σε κάποια φάση ο Μούρ έφαγε κι ένα χαστούκι.

Θα παραστεί ο Μαρινάκης στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη

Μήνυμα ισχύος στέλνει με την παρουσία του στο παιχνίδι με τον ΕΡΓΟΤΕΛΗ ο Βαγγέλης Μαρινάκης, τόσο στο εσωτερικό της ομάδας του όσο και σε οπαδούς και αντιπάλους.

Το Κυριακάτικο παιχνίδι στις 23 του Μάρτη με την Κρητική ομάδα, θα είναι η αφορμή για τον πρόεδρο της ερυθρόλευκης ΠΑΕ να παραστεί στις κερκίδες σε αγώνα εκτός έδρας, είτε συνοδεύοντας την ομάδα από την αρχή είτε καταλήγοντας στο ξενοδοχείο για να μιλήσει απ' ευθείας με παίχτες και τεχνικό team.

Λέτε να έχουμε πίστα FORMULA 1 στον Πειραιά μέχρι το 2015;

Τί είπες Αλέκο; Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις; Αυτή θα ήταν μια νορμάλ αντίδραση αν το ακούγαμε πριν κάποια χρόνια. Όμως τώρα, φαίνεται πως είμαστε πιο κοντά απ' ότι νομίζαμε στο να δημιουργηθεί όντως πίστα FORMULA 1 στον Πειραιά!

Αν όλα πάνε καλά και ο ισχυρός άνδρας της FORMULA1, Μπάρι Έγκλεστον, η Ελλάδα θα αποκτήσει την δικιά της πίστα μέχρι το 2015!!!

Μετά από 30 χρόνια άκαρπως προσπαθειών, αυτή τη φορά η πρόταση φαίνεται πως τηρεί όλες τις προδιαγραφές, και πλέον οι ελπίδες δεν είναι λίγες.

Ηλεκτρονικά Όλα τα εισητήρια στα ΜΜΜ, μέχρι το 2016

“Έξυπνες Κάρτες” -χωρίς επαφή- (Contactless Smart Card), υπόσχεται το υπουργείο μεταφορών μέχρι το 2016.

Το Αυτόματο Σύστημα Συλογής Κομίστρου, όπως λέγεται, θα είναι αποτέλεσμα σύμπραξης δημοσίου και ιδιωτικού τομέα, με ανάδοχο την εταιρεία Τέρνα Ενεργειακή – LG CNS. Η ανάδοχος θα αναλάβει την μισή χρηματοδότηση, ενώ την άλλη μισή θα καλυφθεί από Ευρωπαϊκά κονδύλια.

Ο έλεγχος στα μέσα σταθερής τροχιάς θα γίνεται με μπάρες σε συγκεκριμένους σταθμούς και με φορητές ελεγκτικές συσκευές σε λεωφορεία και τρόλεϊ.

Τα μεγαλύτερα Fail ever!

Η τρέλα δεν πάει στα βουνά αλλά στούς ανθρώπους. Δεν είναι λίγα τα βίντεο που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο με τα οποία καταγράφουν τραγελαφικές καταστάσεις ανά τον κόσμο που άλλες φορές είναι αστείες... και άλλες φορές πονάνε.

Απολαύστε στο παρακάτω βίντεο μερικές από τις πιο epic fail καταστάσεις που καταγράφηκαν ποτέ..

Σελίδες