Νοέμβριος 2013

Μια ωραία ιστορία

Γεια σας είμαι η Ελένη και θέλω να πω την δικιά μου ρομαντική ιστορία. Για κανα χρόνο περίπου είχα πάρει την απόφαση να είμαι μόνη μου χωρίς σχέση γιατί είχα κουραστεί, και δεν ήθελα κανέναν πάνω από το κεφάλι μου, ήθελα να μπορώ να κάνω ότι θέλω χωρίς να δίνω λογαριασμό πουθενά. Βέβαια μετά από τόσο καιρό μοναξιάς άρχισε να μου δημιουργείτε η ανάγκη για συντροφικότητα.

Site κοινωνικής δικτύοσης

Η ζωή μου τα έχει φέρει έτσι και τον περισσότερο χρόνο μου τον περνάω στο σπίτι μου και μια στο τόσο θα βγω για έναν καφέ, οπότε όπως καταλαβαίνεται η συντροφιά μου είναι ο υπολογιστής μου, πάλι καλά που έχω και αυτόν.

Απολύσεις στις μεταφορές

Το υπουργείο μεταφορών θέλει να μειώσει το πρωσοπικό των μέσων μαζικής μεταφοράς κατα 10% αυτό σημαίνει ότι 12.000 εργαζόμενοι έχουν μπει στο στόχαστρο της κυβέρνησης για απόλυση

Μια μικρή βοήθεια

Καλημέρα, όλα καλά? Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση ξέρει κάποιος για τις υπηρεσίες γνωριμιών μέσω κινητού?Ενδιαφέρομαι να δοκιμάσω αυτό τι είδος γνωριμιών και επειδή είμαι πολύ ντροπαλός και δεν το έχω να αρχίσω να μιλάω και να προσεγγίσω μια γυναίκα μου είναι πιο απλό να το κάνω μέσω τηλεφώνου, που εκεί έχω την δυνατότητα να μιλήσω και αφού δω ότι ταιριάζουμε να το προχωρήσω στην συνάντηση.Βρήκα μια εταιρία την Teligron LTD που έχει αυτήν την υπηρεσία μηνυμάτων με τον αριθμό 54122. Το έχει δοκιμάσει κάποιος από εσάς? Μπορεί κάποιος να με ενημερώσει αν γνωρίζει κάτι παραπάνω?

25 νεκροί στην Λετονία

Σε ένα κεντρικό σούπερ μάρκετ στην πρωτεύουσα της Λετονίας χθές έπεσε το ταβάνι του σούπερ μάρκετ και σκοτώθηκαν 25 άνθρωποι και περισσότεροι από 30 άνθρωποι τραυματίστηκαν σύμφωνα με στοιχεία της αστυνομίας

Σελίδες