Συμβουλές φίτνες από διάσημους με κορμάρες

Κορυφαίες συμβουλές φίτνες, από διάσημους αστέρες του Χόλιγουντ, που έχτισαν τις καριέρες τους, εκτός από το ταλέντο τους και με το σώμα τους! Τι μας λένε λοιπόν οι έξι πιο διάσημοι λοιπόν από αυτύς για το πως διατηρούν αυτά τα σώματα;

Ο Arnold Schwarzenegger, ο οποίος υπήρξε και bodybuilder, με πολλές διακρίσεις από το 1965 έως το 1980: "Όταν σταμάτησα να αγωνίζομαι, έκανα προπόνηση γρηγορότερα, έξι sets χωρίς σταμάτημα και υψηλότερες επαναλήψεις."

Ο Hugh Jackman, που τον γνωρίσαμε όλοι από τον ρόλο του Wolverin και όχι μόνο: "Το τελευταίο μου κόλπο είναι να φοράω ένα ρολόι για να μετράω των καρδιακό ρυθμό μου όταν προπονούμαι με βάρη…Δεν αφήνω ποτέ το ρυθμό να πέσει κάτω από το 140."

Ο Vin Diesel: "To πρώτο πράγμα που κάνω σε διάφορα μέρη ή στις διακοπές είναι να πάρω ένα ποδήλατο. Απλά κάνω όσο περισσότερο μπορώ για να πιέσω τον εαύτο μου."

Ο Dwayne Johnson: "Το κλειδί στην προπόνηση μου είναι η αποτελεσματικότητα, εκτελώ πολύ κυκλική προπόνηση και supersets. Ένα με δύο μέρη του σώματος την ημέρα.”

Ο Jason Statham: "Ξέρεις πώς αναγνωρίζεις μια καλή προπόνηση; Όταν ακριβώς πριν την κάνεις σκέφτεσαι, " Αυτή η προπόνηση θα σκοτώνει".

Ο Ρόκι ή και Ράμπο, Sylvester Stallone δεν θα ήταν : “Υπάρχουν ατελείωτες ασκήσεις για χέρια, αλλά οι βασικές είναι οι καλύτερες, έλξεις στο μονόζυγο και pushups."

Ακούστε τους, κάτι παραπάνω φαίνεται πως ξέρουν!