Πως μπορεί να δημιουργηθεί πανικός από ένα βλάκα!

Ένα περιστατικό στα Bridgeport Village Regal Cinemas, στο Portland του Oregon, ενέπλεξε τις αρχές σε ένα γαϊτανάκι. Αποδείχτηκε πως οι φορείς επιβολής της τάξης, χρήζουν τουλάχιστον μετεκπαίδευσης!

Κατά την διάρκεια της προβολής της ταινίας Prisoners, ένας ηλικιωμένος άντρας, προφανώς μεθυσμένος, σηκώθηκε και άρχισε να ουρεί εντός της αίθουσας. Τα ούρα έπεσαν σε έναν έφηβο που καθόταν στην μπροστινή του σειρά. Ακολούθησε αναταραχή καθώς ο έφηβος άρχιζε να φωνάζει και μια γυναίκα που καθόταν κοντά άρχισε να φωνάζει "όπλο!".

Οι υπεύθυνοι ασφαλείας του σινεμά άρχισαν να τρέχουν πανικόβλητοι. Ο κόσμος άρχισε να τρέχει προς την έξοδο. Κάποιος κάλεσε την άμεση δράση, η οποία ειδοποίησε τους πάντες: αστυνομία, δυνάμεις καταστολής, πυροσβεστική, τους πάντες! Το θέατρο εκκενώθηκε και η αστυνομία άρχισε έρευνα. Άρχισε να βγαίνει μια άκρη όταν οι αστυνομικοί πήραν κατάθεση από τον έφηβο και τους γονείς του. Η γυναίκα που ούρλιαζε διαπιστώθηκε πως έπασχε από PTSD.

Ο ηλικιωμένος άνδρας δεν συνελήφθη, και η οικογένεια αποφάσισε να μην του κάνει μήνυση. Ο ιδιοκτήτης του σινεμά ανακοίνωσε πως δεν θα επιτραπεί ξανά η είσοδος στον ηλικιωμένο άντρα στις αίθουσές τους.

Tags: