Ο Ολυμπιακός νικητής στο ντέρμπι των αιωνίων.

Ο Ολυμπιακός ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι των αιωνίων, στην 8η αγωνιστική της Super League. Ο γηπεδούχος Ολυμπιακός κέρδισε με 1-0 τον Παναθηναϊκό με το γκολ του Αυλωνίτη στο 59΄. Έτσι οι ερυθρόλευκοι πήραν τους πολυπόθητους τρεις βαθμούς και διατήρησαν το «απόρθητο» που έχουν στο γήπεδο Καραϊσκάκη από την αρχή της περιόδου.

Όπως ήταν αναμενόμενο από ένα τέτοιο ντέρμπι, το ματς ήταν πολύ κακό ποιοτικά. Ο ρυθμός του παιχνιδιού ήταν, επιεικά, μέτριος, με καμία από τις δύο ομάδες να μην καταφέρνει να δημιουργήσει ιδιαίτερες ευκαιρίες. Οι «ερυθρόλευκοι» άνοιξαν το σκορ στο 59ο λεπτό, όταν σε ένα από τα πολλά φάουλ που κέρδισαν έξω από την περιοχή, ο Ντομίνγκες εκτέλεσε και ο Αυλωνίτης που είχε μπει στο ματς δύο λεπτά νωρίτερα με γυριστή κεφαλιά πέτυχε το 1-0.

Ο Ολυμπιακός έχασε ευκαιρία στο 81ο λεπτό να «καθαρίσει» το παιχνίδι, όταν ο Στιλ απέκρουσε το πέναλτι που εκτέλεσε ο Μήτρογλου.

Και τι ποιο συνηθισμένο σε ματς των αιωνίων από το να διαμαρτύρεται ο χαμένος. Έτσι και ο Παναθηναϊκός εξέφρασε έντονα τις διαμαρτυρίες του για τη διαιτησία του κ.Καλογερόπουλου.