Οικογένεια Στουρνάρα Enterprises

Δεν είναι λίγα τα δημοσιεύματα τα οποία αυξάνονται καθημερινά με τους αρθρογράφους να ασχολούνται με τις επιχειρηματικές ασχολίες της οικογένειας του Υπουργού Οικονομικών, κυρίου Στουρνάρα.Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ εμφανίζεται ελαφρώς ύποπτη η ξαφνική αγάπη του Δημοσίου προς την επιχείρηση της οποίας Γενική Διευθύντρια είναι η σύζυγος του Υπουργού, κυρία Νικολοπούλου.

Η εταιρία στην οποία αναφερόμαστε είναι η Mind Works Solutios E.Π.Ε η οποία ασχολείται με τις διαφημίσεις στον τομέα της Υγείας. Μάλιστα όπως διαβάζουμε και στο διαδίκτυο έχει αναλάβει προωθητικές εκστρατείες για λογαριασμό του Υπουργείου Υγείας όπως και της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Υγείας. Για να μην είμαστε κακεντρεχείς η εταιρία μεγάλες δουλειές έπαιρνε και το 2009 που ο κύριος Στουρνάρας δεν ήταν Υπουργός οπότε κάλλιστα θα μπορούσε να πεί κανείς... ορίστε βρε παιδιά μην λαικίζετε, η εταιρία δουλειές έπαιρνε από πριν.. Μα και ο Υπουργός δεν ήταν ενεργό πολιτικό στέλεχος από πριν;

Και όπως έχει γίνει γνωστό τελευταία η ίδια εταιρία έχει αναλάβει και δουλειά για τον ΕΟΦ ύψους 435.666 ευρώ. Και για να μην ψάχνεστε για το τι δουλειά είναι αυτή.. Αφορά την εκστρατεία προώθησης των γενοσήμων στην Ελλάδα. Σύμφωνα επίσης με δημοσίευμα βλέπουμε η εταιρία επίσης έχει ασχοληθεί και με το Forum για την υγεία και τις πολιτικές υγείας, στο οποίο όμως κατά σύμπτωση μετέχει ως χορηγός και η TEVA μια εταιρία κατασκευής γενοσήμων, ισραηλινών συμφερόντων η οποία ουκ ολίγες φορές έχει κατηγορηθεί στο παρελθόν για την επικινδυνότητα των φαρμάκων της.

Ακόμη και αν όλα αυτά δεν συνδέονται, είναι τουλάχιστον σκανδαλώδης οι συμπτώσεις. Και σύμφωνα με το πόθεν έσχες και ο ίδιος ο Υπουργός δεν έχει μείνει έξω από τις business όσο καιρό μας βάζει χέρι... πιο βαθιά στην τσέπη. Η Υπουργός να είσαι ή επιχειρηματίας.. όπως και να έχει σε αντίθετη περίπτωση υπάρχει σύγκρουση συμφερόντων.

ΠΗΓΗ: www.ellinespadou.com