Μοναδικό σετ κοιλιακών σε 8 μόλις λεπτά!

Σε όλους μας ανεξαιρέτως αρέσει να έχουμε μία επίπεδη και γυμνασμένη κοιλιά, χωρίς ίχνος λίπους και πατσάκια να κουνιούνται ή απλά να στέκονται εκεί, σαν ένα μικρό (ή και μεγάλο!) σωσίβιο. Για να αποκτήσετε όμως μία τέτοια κοιλιά, πρέπει να βοηθήσετε και εσείς λιγάκι τον οργανισμό,καθώς τα αγαθά κόποις κτώνται!

Για αρχή θα πρέπει να αναθεωρήσετε τη διατροφή σας, να κόψετε κάθετί λιπαρό, με πολύ ζάχαρη και συντηρητικά και γενικά να υιοθετήσετε ένα πιο φυσικό lifestyle διατροφικό. Πολλά νερά και γενικότερα υγρά είναι απαραίτητα, ειδικά αν επιλέξετε να συνδυάσετε αυτή την προσπάθεια με γυμναστική, που είναι και το ακριβώς επόμενο βήμα!

Μία σειρά ασκήσεων σε συνδυασμό με σωστή και ισορροπημένη διατροφή θα θέσει τον οργανισμό και τον μεταβολισμό σας σε λειτουργία και έτσι θα μπορέσετε να δείτε τα αποτελέσματα του κόπου σας πολύ πιο σύντομα απο οτι φανταζόσασταν! Το βίντεο που ακολουθεί είναι μία εξαιρετική άσκηση για να τονίσετε τους κουλιακούς σας και αποκτήσετε την επίπεδη κοιλιά που όλου θα ζηλεύουν!

Tags: