Ευχάριστα τα νέα για τον Μίκαελ Σουμάχερ

Ευχάριστα τα νέα για τον πρώην πρωταθλητή της Φόρμουλα 1, Μίκαελ Σουμάχερ, και τους συγγενείς του. Σύμφωνα με τις δηλώσεις του Γάλλου γιατρού του, θα αναρρώσει πλήρως!

Ο Δρ.Παγιέν δήλωσε στο ραδιόφωνο RTL πως "'έχω παρατηρήσει κάποια πρόοδο αλλά θα ήθελα να πω πως θα πρέπει να του δώσουμε χρόνο. Είναι στην ίδια θέση με τους άλλους ασθενείς. Έχουμε μια χρονική κλίμακα από ένα έως τρία χρόνια, επομένως πρέπει να κάνουμε υπομονή".

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο γιατρός, "οι επισκέψεις γίνονται για να βλέπουμε την πρόοδο και μετά ενημερώνω την σύζυγο και τα παιδιά του σχετικά με τις αλλαγές που παρατήρησα. Είναι σε πολύ ευνοϊκές συνθήκες. Η γυναίκα του περιτριγυρίζεται από εξαιρετικές συμβουλές και έχει βάλει τα πάντα σε μέρη ώστε να του είναι προσιτά".

Ο Δρ.Παγιέν πρόσθεσε πως "η Κορίνα Σουμάχερ έπαιξε έναν καταλυτικό ρόλο στην πρόοδο του συζύγου της καθώς είναι πολύ δεμένη με τον Μίκαελ, έχει όμως ως σκοπό και επιθυμία να τον βοηθήσει να προοδεύσει. Για αρκετά ακόμη χρόνια θα κάνει την ίδια δουλειά. Είναι ένας πολύ καλός άνθρωπος".